Hämeen Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit
  • Markkinat, näyttelyt ja messut

Verkostoidu ja vaikutu – maakunnalliset yritystreffit

Janakkala
  • Hämeen Yrittäjät
  • Janakkalan Yrittäjät

Antoisa aamupäivä Hämeen yrityskentälle tarjoaa aamupalaa, ajankohtaista asiaa, uusia ajatuksia ja ennen kaikkea kohtaamisia.

Treffeillä pääset Tavata-sovelluksella sopimaan etukäteen tapaamisia potentiaalisien yhteistyökumppaneiden kanssa. Kirjaudu Tavataan ( ellet jo olekin) saman tien ja luo itsellesi sinne profiili. Voit kirjautua helposti myös sometilien avulla. Treffejä pääset sopimaan 1.11. alkaen.

Tilaisuus pidetään Kiipulasalissa, Kiipulassa. Seminaarin päätteeksi voit käydä lähiruoka- ja kukkaostoksilla Miinantorilla.

Ilmoittaudu mukaan sivun lopusta löytyvällä linkillä.

OHJELMA

8.00 Aamupala on katettu
8.15 Verkostoitumistreffit, enimmäiset treffiajat 8.15 ja 8.30
8.45 tervetuloa, elinvoimapäällikkö Ismo Holstila
8.50 Johanna Rosnell- Varjo: Case Parolan Rottinki
Brändi -identiteetin kirkastuksen kautta uuteen aikaan. 1960-luvulla syntynyt yritys on kohdannut monenlaista karikoita ennen kuin sen rakastetut tuotteet ovat jälleen lukuisten sisustajien toivelistalla. Johanna Rosnell-Varjo on janakkalalainen markkinoinnin ja business designin ammattilainen, joka hyppäsi vuosi sitten asiakkaansa Parolan Rottinki Oy:n toimitusjohtajaksi ja pääomistajaksi.
9.30 – 10.30 Verkostoitumistreffit
kirjaudu tavataan, treffien sopiminen aukeaa 1.11.
10.40 Aleksi Paavola, teknologia-alan sarjayrittäjä: ChatGBT – tuottavuusloikka vai katteetonta hypeä?
ChatGPT eli tekstiä luova tekoäly on tällä hetkellä teknologia-alan kuumin puheenaihe.
Mutta miten ChatGPT:tä kannattaa käyttää? Ja voisiko ChatGPT todella korvata ammatti-ihmiset työpaikoilla? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksia puheenvuorossa, jossa näet konkreettisia esimerkkejä siitä, miten tekoälyn avulla voidaan tehostaa niin markkinointia, viestintää, myyntiä kuin asiakaspalveluakin.
Tämän puheenvuoron jälkeen ymmärrät tekoälytyökalujen kuten ChatGPT:n mahdollisuudet, käyttökohteet ja rajoitteet.
Aleksi Paavola (KTM, Aalto-yliopisto, tietojenkäsittelytieteen kandidaatti, Helsingin Yliopisto) on teknologia-alan sarjayrittäjä, joka auttaa yrityksiä tekoälyn hyödyntämisessä. Aleksilla on yli vuosikymmenen kokemus teknologiayrityksistä. Nykyään hänen päivänsä kuluvat suurelta osin erilaisten generatiivisten tekoälyjärjestelmien suunnittelun ja toteutuksen parissa. Näitä ovat esimerkiksi yrityksen sisäisiin aineistoihin kohdistuvat ChatGPT -työkalut
11.30 Krista Taipale: Kiinnostaako kansainvälistyminen? Palveluksessasi Häme EU Office
Etäinfo suoraan Brysselistä. Krista Taipale on Häme Goes Global-haknejohtaja, joka on työskennellyt erilaisissa EU-asiantuntija, kehittämis ja johtotehtävissä.

Tilaisuuden järjestävät Janakkalan Kunta, Janakkalan Yrittäjät ja Hämeen Yrittäjät. Tilaisuus on maksuton, mutta tarjoilujen varmistamiseksi pyydämme ennakkoilmoittautumisia alla olevan linkin kautta.


Ilmoittaudu tästä mukaan