Verkostoidutaan.fi

  • Kouvolan Yrittäjät

Kouvolan Yrittäjien uusi, avoimesti kaikille yrittäjille suunnattu säännöllinen Verkostoidutaan.fi tapahtuma. Toinen tapahtuma järjestetään 30.9. klo 16.30, Bar Cafe Columbiassa.

Verkostoidutaan.fi tapahtuman ajatus on helpottaa yrittäjiä löytämään yhteistyökumppaneita ja samalla mainostaa omaa yritystä. Jokaiseen tapahtumaan pyritään liittämään myös joku yrittäjiä kiinnostava teema ja siihen liittyvä puhujavieras.

Tällä kertaa vieraana on Raino Kukkosen 70-vuotissäätiöstä itse säätiön perustaja Raino Kukkonen. Raino tulee kertomaan säätiöstä ja avustusten hakemisesta.

Tapahtumassa ilmoittautuneiden yritysten esittely ajetaan näytölle ja kunkin yrittäjän on myös mahdollista pitää lyhyt ns. hissipuhe paikalla oleville yrityksille. Näin siis jokaiselle paikalla olevalle jää selvä kuva, mitä mikäkin yritys tekee ja on helppo vaikka saman tien mennä keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista. Syntyy siis aivan aitoa verkostoitumista. Tapahtuman jälkeen mukana olleiden tiedot löytyvä Verkostoidutaan.fi sivuilta eli jälkeenpäinkin voi helposti tarkistaa, keitä paikalla oli ja keiden kanssa kannattikaan olla yhteydessä.

Tapahtuma on tasapuolisesti avoin kaikille yrityksille/yrittäjille, mutta saadakseen oman yrityksen esittelyn näytölle täytyy olla Suomen Yrittäjien jäsen. Jokainen ilmoittautunut pääsee kuitenkin pitämään oman hissipuheensa. Järjestön jäseneksi voi liittyä tapahtumassa tai etukäteen täällä.

Ilmoittaudu mukaan! verkostoidutaan.fi
Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 30.9. klo 12.

Kaikille tapahtumaan osallistuneille tarjolla lippuja samaisen illan KooKoon matsiin!
30.9. KooKoo-Lukko klo 18.30, Lumon AreenaIlmoittaudu tästä mukaan