• Etäkoulutus

YOM etäkoulutus: Videomarkkinoinnin trendit 2022 (digistarttaaja)

Verkossa

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstö.

Oletko valmiina vuoteen 2022? Tämän koulutuksen aiheena on perehdyttää sinut videomarkkinoinnin tulevien vuosien suuntauksien maailmaan. Mikään ei nimittäin ole edullisempaa näkyvyyttä, kuin pysyä aallon harjalla. Katsotaanko videoita enemmän äänillä vai ilman? Milloin videoon kannattaa tehdä tekstitykset? Kuinka paljon ostopäätöksiä tehdään videoiden perusteella? Pitäisikö sinun olla yrittäjänä myös vlogaaja?

Ennakkopaljastuksena todettakoon, että Facebook videoista 85 % katsotaan ilman ääniä ja suurin osa negatiivisista kokemuksista on tullut siitä, kun video alkaa toistamaan ääntä kovaa ja yllättäen. Kuluttajien mieltymykset, uusimmat trendit ja pahimmat sudenkuopat on hyvä tietää, ja tämä koulutus on tehty niistä kiinnostuneille.

Tervetuloa mukaan koulutukseen ja oppimaan uutta. Koulutus on luentomainen, eli kannattaa ottaa muistiinpanovälineet esille ja tietysti olla aktiivinen, mikäli tulee kysyttävää.Vaatimukset: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen tai tabletin. Koulutusta kannattaa seurata isolta näytöltä, mutta myös mobiililaitteella voi osallistua koulutukseen. Ennen koulutusta saat Zoom-linkin, ja ohjeistuksen ohjelman käyttöön sekä tarvittavat lisätiedot koulutuksesta.

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS KE 26.1.2022 KLO 17-20:30

ILMOITTAUTUMISET: 18.1.2022 MENNESSÄ: bit.ly/videomarkkinointi012022

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15).

KOULUTTAJA: Kim Himanen, GoBros Oy

Järjestäjä: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

Lisätietoja: Kouluttaja Kim Himanen, p. 0443620622 tai myynti@gobros.fi tai
Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai niko.knuutinen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Paikka
Etäkoulutus