• Tapahtuma
  • Vapaa-aika ja juhlat

Virtaa stand up – showsta

Kuopio

Kutsumme sinut Kuopion Yrittäjät jäsen yhdessä Väre Oy:n kanssa Kuopion Musiikkikeskukselle (Kuopionlahdenkatu 23) katsomaan stand upia 18.12. klo 20 alkaen! 

Ohjelma:

Kohotamme väreilevät maljat & verkostoidumme Taivaslämpiössä klo 20

Show time klo 21. Esityksen kesto n. 1h 45 min – 2 h (sis. tauon). 

Esiintymässä nähdään kolme pitkän uran tehnyttä stand upin ammattilaista:

Ilari Johansson

Kestosuosikin vahvuus on aivan upea ilarimaisuus, joka puhuttelee vuodesta toiseen. Karhea savolaisukko luovii yleisön kanssa yhdessä taikamaailman, jossa räjäytetään paskantärkeys pois.

Niko Kivelä

Telkkarista ja radiosta tuttu mahtava tarinankertoja sekä suvereeni esiintyjä, joka herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmot, esineet ja kaiken muun tarpeellisen. Tai sitten vain puhutaan elämästä niin, että tuntuu. Rakastettava.

Teemu Vesterinen

Toisinaan Teemu Vesterisen sielu vaihtuu kokonaisen kansakunnan sieluksi. Sillekään koomikko ei tarjoile moneen kertaan pureskeltuja vastauksia. Vesteriläisessä maailmassa mustavalkoinenkaan ei koskaan ole mustavalkoista.

Osallistumismaksu 30 e sisältää esityksen ja kuohujuoman ennen esitystä. Max 2 lippua/ yritys.

Sitovat ilmoittautumiset 7.12. mennessä. Ilmoittautumisajan päätyttyä emme pysty  vastaanottamaan perumisia. Paikkoja varattu rajoitettu määrä – nopeat pääsevät mukaan.

Tapahtumaan ei kuulu ruokailua, mutta teidän iloksenne olemme saaneet kuopiolaisilta ravintoloilta tarjouksia kyseisen päivän illalliselle. Käy katsomassa tarjoukset: BURGER5, Gallá Kitchen & Bar, Intro Social, Matkailukeskus Kuopion Saana, Viikinkiravintola Harald, Ravintola Kreeta ja Ravintola Kummisetä. Suosittelemme varauksen tekemistä ravintolaan hyvissä ajoin!

Naurettavasti tervetuloa!

Yhteistyössä:

www.vare.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan