Keski-Suomen Yrittäjät
Ihmiset antaa ylävitoset
  • Muiden tapahtumat

Voi hyvin – teetpä sitten töitä missä vain -koulutus

  • Keski-Suomen Yrittäjät

Ke 10.5.23 klo 8.30-11.30 @Crazy Town, Jyväskylä

Monipaikka-hanke toteuttaa maksuttomia etä- ja hybridityön koulutuksia ja työpajoja. Käytännönläheiset koulutukset on suunnattu mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta.

Mitä voit itse tehdä vahvistaaksesi omaa hyvinvointiasi työssä – teitpä töitä kotona tai konttorilla? Mitä on sisäinen motivaatio ja miksi modernissa työelämässä sen löytäminen on keskeistä sekä hyvinvoinnin että aikaansaamisen kannalta? Mitkä ovat ihmisen psykologiset perustarpeet ja miten ne tukevat hyvinvointia ja merkityksellistä työtä?

Kansainvälisesti tunnustettu hyvinvoinnin psykologian asiantuntija Frank Martela tarjoaa tieteelliseen tutkimukseen perustuvan mutta käytännön esimerkkeihin ankkuroidun vastauksen näihin kysymyksiin. Puheenvuoro käy lävitse työelämän murroksen keskeisiä trendejä fokusoiden erityisesti monipaikkaisen työskentelyn lisääntymiseen ja sisäisen motivaation rooliin sekä aikaansaamisen että hyvinvoinnin vahvistajana. Lisäksi se antaa konkreettisia vinkkejä siitä, miten voit vahvistaa omaa sisäistä motivaatiotasi ja hyvinvointiasi (ja tarvittaessa miten voit näitä esihenkilönä vahvistaa) ja miten ylläpidät niitä riippumatta siitä mistä käsin töitäsi teet.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä