Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Suomen Yrittäjät
Kädet jauhossa
  • Etäkoulutus

YEL-vakuutus ja yrittäjän eläketurva

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät
  • Varsinais-Suomen Yrittäjät

Yksinyrittäjänä ja työllistävänä yrittäjänä huolehdit pakollisesta eläketurvastasi itse. YEL-vakuutus on yksinyrittäjän ja työllistävän yrittäjän eläketurvan sekä kaiken muun sosiaaliturvan perusta.

Tässä koulutuksessa käydään läpi perusasioista YEL-vakuutuksesta sekä yksinyrittäjän ja työllistävän yrittäjän eläketurvasta. Opit mm. miten vakuutustasoon voi vaikuttaa, ja kuinka se vaikuttaa erilaisiin etuuksiin. Lisäksi kuulet ajankohtaista tietoa YEL-vakuutukseen 1.1.2023 alkaen tulevista muutoksista.

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille, olitpa Yrittäjien jäsen tai et. Se toteutetaan Suomen Yrittäjien ja Yrittäjän Talousapu -palvelun yhteistyönä.

Yrittäjän talousapu -palvelu tarjoaa yrittäjille luottamuksellista ja maksutonta neuvontaa talousvaikeuksissa ja niiden ennaltaehkäisyssä. Numerosta 0295 024 880 tavoitat yrityksen talouden asiantuntijan ja saat konkreettisia ohjeita, mitä tehdä seuraavaksi. Tutustu palveluun www.yrittäjäntalousapu.fi ja ota yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Kouluttajana työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén, Suomen Yrittäjät
Harri Hellstén on toiminut Suomen Yrittäjissä juristina yli 10 vuoden ajan neuvoen ja kouluttaen yrittäjiä heidän sosiaaliturvassaan sekä pyrkien vaikuttamaan siihen, että yrittäjilläkin olisi oikeus toimeentulon turvan, kun elämä yllättää.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi