Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Varsinais-Suomen Yrittäjät
  • Tapahtuma

YES Hack goes Varsinais-Suomi!

Naantali
  • Varsinais-Suomen Yrittäjät

YES Hack on tapahtuma, jonka ideana on yhteiskehittäminen: yhdessä ratkaistaan yritysten tai työelämän edustajien antamia haasteita tiimeinä.

Nyt käynnistämme varsinaissuomalaisille lukioille suunnatun YES Hack konseptiin perustuvan haastekampanjan, joka huipentuu 6.9. järjestettävään finaaliin Naantalin Kylpylässä! Tapahtuma liittyy valtakunnalliseen Yrittäjän päivään (5.9.), jota juhlitaan yrittäjien kesken samana päivänä iltatilaisuudessa.

Mukaan YES Hackiin voivat hakea varsinaissuomalaisten lukioiden opiskelijat. Opiskelijatiimien ilmoittautuminen on nyt auki! Haasteet tarjoaa Varsinais-Suomen Yrittäjien yhteistyökumppanit Turku Energia ja Sunborn Oy sekä Varsinais-Suomen Vuoden nuori yrittäjä Ville Hellgren yrityksellään Golden Shine Oy.

Haasteet liittyvät vastuullisuuteen yritysten arkipäiväisissä toimissa ja YES Hackin kautta haetaan ratkaisua nuorilta opiskelijoilta. Jokainen mukaan lähtevä tiimi saa yhden haasteen ratkaistavaksi. Työskentelyaikaa haasteiden parissa jää ennen finaalitapahtumaa n. 2 viikkoa. Osallistuvista tiimeistä valitaan yhdeksän tiimiä, jotka pääsevät Naantaliin kylpylään 6.9. järjestettävään finaalitapahtumaan esittelemään oman ratkaisunsa.

Voittajatiimit palkitaan finaalitapahtumassa ja heillä on mahdollisuus päästä pitchaamaan esityksensä myös finaalin jälkeen yrityksille järjestettävään iltatilaisuuteen.

Haasteet

Golden Shine Oy:n haaste

Golden Shine Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita siivouspalveluita Varsinais-Suomessa.

Sunborn Saga Oy:n haaste

Naantalin Kylpylä on osa Sunborn Groupia ja tarjoaa majoitus-, ravintola- ja tapahtumapalveluita. Toimialalla riittää tulevaisuuteen haasteita, joita tiimissä pääsette ratkomaan.

Turku Energian haaste

Meillä Turku Energiassa on tärkeä tehtävä Varsinais-Suomen johtavana energiayhtiönä. Rakennamme turunseutulaisille parempaa seutukuntaa, edelläkävijöiden energiaratkaisuja sekä ympäristöystävällistä ja toimitusvarmaa energiatulevaisuutta. Tätä olemme toteuttaneet jo vuodesta 1898, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme energiakumppanina. Olemme lähellä, näemme kauas.


Ohjeet työskentelyyn

Ilmoittaudu tästä mukaan