• Tapahtuma

YES Hack goes Varsinais-Suomi!

Naantali
  • Varsinais-Suomen Yrittäjät

YES Hack on tapahtuma, jonka ideana on yhteiskehittäminen: yhdessä ratkaistaan yritysten tai työelämän edustajien antamia haasteita tiimeinä.

Nyt käynnistämme varsinaissuomalaisille lukioille suunnatun YES Hack konseptiin perustuvan haastekampanjan, joka huipentuu 6.9. järjestettävään finaaliin Naantalin Kylpylässä! Tapahtuma liittyy valtakunnalliseen Yrittäjän päivään (5.9.), jota juhlitaan yrittäjien kesken samana päivänä iltatilaisuudessa.

Mukaan YES Hackiin voivat hakea varsinaissuomalaisten lukioiden opiskelijat. Opiskelijatiimien ilmoittautuminen aukeaa heti elokuussa koulujen alettua! Haasteet tarjoaa Varsinais-Suomen Yrittäjien yhteistyökumppanit Turku Energia ja Sunborn Oy sekä Varsinais-Suomen Vuoden nuori yrittäjä Ville Hellgren yrityksellään Golden Shine Oy.

Haasteet liittyvät vastuullisuuteen yritysten arkipäiväisissä toimissa ja YES Hackin kautta haetaan ratkaisua nuorilta opiskelijoilta. Jokainen mukaan lähtevä tiimi saa yhden haasteen ratkaistavaksi. Opiskelijoiden ohjeet ja yritysten haasteet työskentelyyn, kun tiimit ovat ilmoittautuneet. Työskentelyaikaa haasteiden parissa jää ennen finaalitapahtumaa n. 2 viikkoa. Osallistuvista tiimeistä valitaan yhdeksän tiimiä, jotka pääsevät Naantaliin kylpylään 6.9. järjestettävään finaalitapahtumaan esittelemään oman ratkaisunsa.

Voittajatiimit palkitaan finaalitapahtumassa ja heillä on mahdollisuus päästä pitchaamaan esityksensä myös finaalin jälkeen yrityksille järjestettävään iltatilaisuuteen.

Ilmoittautuminen aukeaa kesälomien jälkeen tiistaina 9.8.2022, lisätiedot ja tarkemmat ohjeet Johannalta, johanna.vainio@yrittajat.fi/p. 050 3588 409

Yhteistyössä:
Sunborn Oy/Naantalin kylpylä
Naantalin Kylpylä on osa Sunborn Groupia ja tarjoaa majoitus-, ravintola- ja tapahtumapalveluita. Toimialalla riittää tulevaisuuteen haasteita, joita tiimissä pääsette ratkomaan!
Turku Energia
Meillä Turku Energiassa on tärkeä tehtävä Varsinais-Suomen johtavana energiayhtiönä. Rakennamme turunseutulaisille parempaa seutukuntaa, edelläkävijöiden energiaratkaisuja sekä ympäristöystävällistä ja toimitusvarmaa energiatulevaisuutta. Tätä olemme toteuttaneet jo vuodesta 1898, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme energiakumppanina. Olemme lähellä, näemme kauas.
Golden Shine
Golden Shine Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita siivouspalveluita Varsinais-Suomessa.
YES Varsinais-Suomi
YES Varsinsis-Suomi tarjoaa tukea ja mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen kunnille, oppilaitoksille ja muille yrittäjyyskasvatustoimijoille.