Kirkkonummen Yrittäjät - Kyrkslätts Företagare rf

Yksinyrittäjäpäivä Järvenpäässä

Kirkkonummi
  • Kirkkonummen Yrittäjät - Kyrkslätts Företagare rf

Sinkkujen päivänä 11.11.2022 tapahtuu!

Uudenmaan Yrittäjät kutsuu yksinyrittäjät ympäri Suomea Järvenpään upouudelle AinoAreenalle. Sinkkujen päivänä 11.11.2022 pärähtää käyntiin ensimmäinen koko maan kattava yksinyrittäjäpäivä! 

Yksinyrittäjät ovat tavanneet Uudellamaalla monen monta vuotta. Tiedämme, että yksinyrittäjien tapahtumisissa puhe ja nauru raikaa, kun yrittäjät ottavat hetkestä, toistensa kohtaamisesta ja toinen toistensa osaamisesta kaiken irti. Niinpä nytkin luomme puitteet tehdä samoin, mutta isommin kuin koskaan aiemmin!

Nyt sinulla on mahdollisuus tavata toisia yksinyrittäjiä, tehdä bisnestä, oppia uutta ja päivän päätteeksi heittää vapaalle. 

HUOM. Sinulla on myös erityinen mahdollisuus osallistua tapahtuman messuille näytteilleasettajana maksuttomasti, jos olet ostanut tapahtumalipun! Tämä tilaisuus kannattaa käyttää hyväkseen, jos kiinnostuit, otathan sähköpostitse meihin yhteyden kirkkonummen@yrittajat.fi! Paikkoja on rajallisesti, joten ole nopea!

Kirkkonummen Yrittäjät lähtee omalla bussilla liikenteeseen, kyyti edes-takaisin jäsenille maksuton! Jäsenyyttään vielä pohtivilta veloitus vain 20 € edes-takaisin.
Ilmoittaudu bussikuljetukseen (aikataulut) >>

Järjestämme myös oman verkostoitumistapahtuman Järvenpäässä tilaisuuden yhteyteen.

Lisätietoja seuraa, merkkaa jo kalenteriisi – esiintymässä mm. Haloo Helsinki!!

Tutustu Yksinyrittäjäpäivän ohjelmaan ja osta tapahtumalippusi täältä >>

Ilmoittaudu tästä mukaan
Paikka
Aino-Areena Järvenpää ,
  • Kirkkonummi