Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Varsinais-Suomen Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit

YKTS Yrittäjyyskasvatuspäivät 2023

Turku
  • Varsinais-Suomen Yrittäjät

Yrittäjyyskasvatuksesta kiinnostuneille tutkijoille, opettajille ja käytännön toimijoille suunnattu YKTS Yrittäjyyskasvatuspäivät järjestetään tänä vuonna Turussa 27.-28.9.

YKTS Yrittäjyyskasvatuspäivien erityisenä tavoitteena on lähentää tutkimuksen ja käytännön yhteyttä. Konferenssimuotoinen kahden päivän tilaisuus tarjoaa oivan mahdollisuuden myös nuorille tutkijoille harjoitella konferenssipaperien kirjoittamista ja esittämistä.

Vuoden 2023 YKTS Yrittäjyyskasvatuspäivien teemana on Kriittisiä ja reflektiivisiä näkökulmia yrittäjyyskasvatukseen.

Tarkoituksena on herättää keskustelua yrittäjyyskasvatuksessa vallitsevan yrittäjyyden hyötyjen korostavan positiivisuusharhan ympärillä. Tämä on johtanut siihen, että samalla kun oppilaitoksissa pyritään ponnekkaasti edistämään opiskelijoiden yrittäjyyttä, jäävät monet tärkeät näkökulmat huomiotta. Esimerkiksi, toteutetaanko yrittäjyyskasvatusta kyseenalaistamatta totuttuja didaktisia ja pedagogisia ratkaisuja? Toteutetaanko yrittäjyyskasvatusta inklusiivisesti? Mitkä ovat yrittäjyyskasvatuksen mahdolliset tahattomat tai negatiiviset oppimistulokset? Onko yrittäjämäinen toimintatapa ainoa mahdollinen ja oikea tapa toimia? Onko yrittäjyyteen kannustaminen eettistä ottaen huomioon yrittäjien polarisoituneet tulot? Onko yrittäjyyteen kannustaminen oikein, jos liiketoimintamahdollisuudet eivät ole eettisesti ja ympäristöllisesti kestäviä vaan aiheuttavat ongelmia yhteisölle tai yhteiskunnalle?

YKTS Yrittäjyyskasvatuspäivät järjestetään yhteistyössä Åbo Akademin, Turun AMK:n, Varsinais-Suomen Yrittäjien, kansallisen YES verkoston sekä YKTS Yrittäjyyskasvatuksen Tutkimusseuran kanssa. YKTS Yrittäjyyskasvatuspäiviä on rahoittanut Liikesivistysrahasto sekä sponsorina toimii Laitilan Wirvoitusjuomatehdas.

Lämpimästi tervetuloa!
Ilmoittaudu tästä mukaan
Turun kauppakorkeakoulu, Rehtorinpellonkatu 3, 20500 Turku,
  • Turku