Savon Yrittäjät
  • Etäkoulutus

TÄYNNÄ! YOM etäinfo: ChatGPT & Dall-E 2 – Uudet teknologiat markkinoinnin tukena

Verkossa
  • Savon Yrittäjät

Huom! Toinen ChatGPT-info järjestetään samalla sisällöllä tiistaina 23.5.2023 klo 12-13:30. Voit ilmoittautua mukaan TÄSTÄ.

Oletko valmis parantamaan taitosi automatisoitujen keskustelujen parissa ja viehättämään asiakkaitasi uudella tavalla? Ota seuraava askel urallasi ja ilmoittaudu ChatGPT-infoon!

Tämä ainutlaatuinen info tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua syvällisesti OpenAin kehittämään ChatGPT-teknologiaan ja oppia, kuinka sitä voidaan käyttää tehokkaasti markkinoinnissa. Saat käytännön harjoituksia ja tukea kouluttajaltamme.

Olisitko arvannut, että yllä oleva teksti on suoraan ChatGPTllä tuotettua? Aika hyvä.

Tässä infotilaisuudessa tutustutaan jopa Googlen haastavaan ChatGPT tekoälysovellukseen. 65 % kyselyyn vastaajista (n=334) piti mahdollisena, että ChatGPT haastaa Googlen valta-aseman vuoteen 2030 mennessä. ChatGPT voi auttaa yrityksiä luomaan uutta ja mielenkiintoista sisältöä, kuten esimerkiksi blogitekstejä ja sosiaalisen median julkaisuita.

Infossa käydään läpi myös DALL-E 2 tekoälysovellusta, joka pystyy luomaan uusia kuvia ja esineitä perustuen vain tekstikuvaukseen. DALL-E 2 puolestaan tarjoaa uusia mahdollisuuksia visuaalisen sisällön luomiseen ja tuottamiseen.

Koulutuksen hyödyt: 

  • Saat inspiraatiota tekstin ja kuvien tuotantoon 
  • Opit uusien työkalujen käytön perusteet 
  • Tule keskustelemaan uusista teknologioista 

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS TI 2.5.2023 klo 12-13:30
Tulossa myös toinen infopäivä tiistaina 23.5.2023 klo 12-13:30, mikäli se sopii paremmin aikatauluusi TÄÄLLÄ.

ILMOTTAUTUMISET: 24.4.2023 MENNESSÄ: https://link.webropol.com/ep/etainfo2523

HINTA: MAKSUTON. (ovh. norm. 43 €) (infoon voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

KOULUTTAJA: Markus Aho, Funlus

JÄRJESTÄJÄ: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR), Etelä-Savon ELY-keskuksen sekä Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

LISÄTIETOJA: Markus Aho markus.aho@funlus.fi tai projektikoordinaattori Reetta Simpanen, reetta.simpanen@yrittajat.fi puh. 050 430 6181

Ilmoittaudu tästä mukaan