Savon Yrittäjät
  • Etäkoulutus

TÄYNNÄ! YOM etäkoulutus: Canva-startti (digistarttaaja)

Verkossa
  • Savon Yrittäjät

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstönsä.

Haluatko tehdä itse julisteesi, käyntikorttisi tai vaikka somejulkaisupohjaksi? Apuun tässä tulee Canva.

Canva on aloittelijaystävällinen graafisia julkaisupohjia tarjoava alusta, jossa näyttävän julkaisun tekeminen lukuisille eri alustoille on oikeasti helppoa. Tässä koulutuksessa katsotaan julkaisun tekeminen alusta loppuun asti yhdessä ja pääset tekemään myös itsenäisiä harjoitteita.

Canva on täynnä lukuisia helpottavia ominaisuuksia julkaisujen ja kuvien tekoon, koska nykyään erilaiset sosiaalisen median alustat ja verkkosivut haluavat kaikki eri kuvakokoja julkaisuihin.

Koulutuksessa käsitellään:

  • Rekisteröityminen Canvaan
  • Oikean valmispohjan valitseminen tarpeisiisi
  • Valmispohjien muokkaaminen
  • Julkaiseminen Canvalla suoraan someen

Koulutus on tarkoitettu aloittelijoille, joten rohkeasti tervetuloa mukaan oppimaan Canvan käyttöä ja täten virtaviivaistamaan yrityksen graafisia tarpeita ja sosiaalisen median julkaisuja.

Jos teillä herää kysymyksiä koulutuksen suhteen, olkaa yhteydessä kouluttajaan. Yhteystiedot alapuolella.

Laitevaatimukset: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen. Käytämme Canvaa tietokoneella, mutta koulutuksessa näytetään kuinka hyödyntää Canvaa jatkossa mobiilissa.

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS KE 22.3.2023 KLO 9-12:30

ILMOTTAUTUMISET: 14.3.2023 MENNESSÄ: https://link.webropol.com/ep/canva23

HINTA: MAKSUTON. (ovh. norm. 87 €/hlö) (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme ovh. hinnan suuruisen osallistumismaksun (mahdollinen peruutus tulee tehdä viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

KOULUTTAJA: Kouluttaja Niko Röytiö, p. 0443620622 / myynti@gobros.fi

JÄRJESTÄJÄ: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

LISÄTIETOJA: Niko Röytiö, p. 0443620622 tai myynti@gobros.fi tai Projektikoordinaattori Reetta Simpanen reetta.simpanen@yrittajat.fi tai puh. 050 430 6181.

Ilmoittaudu tästä mukaan