Savon Yrittäjät
  • Etäkoulutus

TÄYNNÄ! YOM etäkoulutus: Canva tehokäyttäjille (digikäyttäjä)

Verkossa
  • Savon Yrittäjät

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstönsä.

Suosittu jatkokoulutus graafiseen suunnitteluun on taas täällä! Canva on helppokäyttöinen ohjelma grafiikan ja kuvien tekoon. Tiesitkö että Canvalla voi tehdä myös videoita? Tai vaikkapa lyhyitä videoita someen? Tällä kurssilla käydään läpi Canvan edistyneempiä ominaisuuksia ja niiden käyttöä.

Kurssilla tutustutaan myös ominaisuuksiin, jotka ovat maksullisen Canva Pro:n takana. Et tarvitse Canva Pro:ta seurataksesi koulutusta, mutta tarvitset sen, jos haluat testata itse samoja asioita perässä. Oleellista tässä osiossa on havainnoida, mikäli maksulliset ominaisuudet olisivat hyödyllisiä teidän organisaatiossanne.

Canvalla on myös mahdollista tallentaa oman brändin ilme, sekä luoda grafiikka/kuva kerralla useaan eri sosiaalisen median alustaan. Eikö olisikin hienoa, jos tekemäsi esite olisi mahdollista viedä kerralla Instagram Storiesiin, julkaisuihin sekä vaikka tulostaa fyysisesti.

Koulutus on tarkoitettu kaikille, joilla on jo hieman kokemusta Canvasta, joten rohkeasti tervetuloa mukaan oppimaan Canvan käyttöä, ja täten virtaviivaistamaan yrityksen graafisia tarpeita ja sosiaalisen median julkaisuja.

Jos teillä herää kysymyksiä koulutuksen suhteen, olkaa yhteydessä kouluttajaan. Yhteystiedot alapuolella.

Vaatimukset: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen tai tabletin.

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS TO 9.2.2023 klo 9-12:30

ILMOTTAUTUMISET: 1.2.2023 MENNESSÄ: https://link.webropol.com/ep/canva23

HINTA: MAKSUTON. (ovh. norm. 87 €/hlö) (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme ovh. hinnan suuruisen osallistumismaksun (mahdollinen peruutus tulee tehdä viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

KOULUTTAJA: Kouluttaja Niko Röytiö, p. 0443620622 / myynti@gobros.fi

JÄRJESTÄJÄ: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

LISÄTIETOJA: Niko Röytiö, p. 0443620622 tai myynti@gobros.fi tai projektikoordinaattori Reetta Simpanen puh. 0504306181 tai reetta.simpanen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton