Savon Yrittäjät
  • Etäkoulutus

YOM etäkoulutus: Facebook Business Manager: Facebook Business Suite (digistarttaaja)

Verkossa
  • Savon Yrittäjät

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstönsä.

Käytännön tekemistä alusta loppuun! Meta Business Suite on ilmainen työkalu, joka keskittää Facebookin, Instagramin ja viestityökalut yhteen paikkaan. Se on osa Business Managerin yritystyökalujen kokonaisuutta, jonka eri osia useimmat yritykset jo käyttävät – moni tietämättään, että ne kuuluvat Business Manageriin.

Tässä koulutuksessa käydään lyhyesti läpi, mikä Business Manager on ja miten Business Suite sen osana siihen kytkeytyy. Tämän jälkeen harjoittelemme käytännössä käyttämään Business Suitea:

  • julkaiseminen eri alustoilla (Facebook, Instagram)
  • julkaisujen aikatauluttaminen
  • suunnittelutyökalu, eli julkaisukalenteri
  • yksityisviestien hallinnointi
  • kävijätiedot ja niiden hyödyntäminen
  • lyhyesti Facebook- ja Instagram-mainonnasta
  • käyttöoikeuksien hallinta

Tervetuloa mukaan!

Ennen koulutusta osallistujat vastaavat ennakkokyselyyn, jonka perusteella koulutuksen sisältöä räätälöidään.

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS TI 14.3.2023 klo 9-12:30

ILMOTTAUTUMISET: 6.3.2023 MENNESSÄ: https://link.webropol.com/ep/BusinessManager

HINTA: MAKSUTON. (ovh. norm. 87 €/hlö) (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme ovh. hinnan suuruisen osallistumismaksun (mahdollinen peruutus tulee tehdä viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

JÄRJESTÄJÄ: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

LISÄTIETOJA: Oskari Uotinen Inflow Oy puh. 044 502 9658, oskari.uotinen@inflow.fi tai projektikoordinaattori Reetta Simpanen puh. 0504306181 tai reetta.simpanen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton