YOM
  • Etäkoulutus

YOM etäkoulutus: Facebook Business Manager yrityksesi käyttöön (digistarttaaja)

Verkossa

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstö.

Tämä koulutus on käytännön tekemistä alusta loppuun!

Suurin osa yrityksistä käyttää Facebookia tai Instagramia markkinoinnissaan. Lisäksi iso osa yrityksistä mainostaa näissä kanavissa. Kuinka systemaattisia toimesi ovat, ja otatko täyden hyödyn irti markkinoinnin työkaluista?

Facebook Business Manager on Facebook- ja Instagram-mainonnan hermokeskus, joka kokoaa yrityksen muutoin irralliset Facebook- ja Instagram-markkinoinnin resurssit (mm. Facebook-sivu, Instagram-profiili, Facebook-pikseli, mainostili, yms.) yhteen niin, että niitä voi hyödyntää tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Pisimmälle vietynä tämä mahdollistaa esimerkiksi verkkosivuillasi olevien tuotteiden automaattisen mainostuksen käyttäjille, jotka ovat käyneet katsomassa kyseistä tuotetta sivustollasi viimeisten 30 päivän aikana.

Tässä koulutuksessa käydään läpi, mitä Business Manager pitää sisällään, ja miksi yrityksen kannattaa se ottaa käyttöön.

Käymme myös läpi:

  • Business Manager -tilin perustaminen
  • Käyttöoikeudet ja niiden myöntäminen yrityksen muille työntekijöille ja/tai kumppaneille
  • Markkinointiresurssien lisääminen ja hallinnointi
  • Julkaisutyökalut, Creator Studio ja analyysityökalut

Tässä koulutuksessa käydään läpi Facebook- ja Instagram-markkinoinnin kokonaisuuden hallinta Business Managerin avulla, mutta yksittäisten resurssien käyttöön on tulossa koulutusta myöhemmin. Näitä koulutusaiheita ovat mm. Facebook- ja Instagram-mainonta, Facebook-pikselin hyödyntäminen mainonnan kohdentamisessa ja optimoinnissa, sekä tuoteluettelojen ja Facebook-kaupan hyödyntäminen

Tervetuloa mukaan!

Ennen koulutusta osallistujat vastaavat ennakkokyselyyn, jonka perusteella koulutuksen sisältöä räätälöidään.

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS TO 16.12.2021 klo 17.00-20.30

ILMOITTAUTUMISET 8.12.2021 MENNESSÄ: bit.ly/fbmanagerjoulu

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 10).

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä 12 vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

Järjestäjä: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

Lisätietoja: Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658, oskari@inflow.fi
tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai niko.knuutinen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Etäkoulutus