yom

TÄYNNÄ! YOM etäkoulutus: Facebook Pikselin hyödyntäminen mainonnan optimoinnissa ja uudelleenmarkkinoinnissa (digikäyttäjä)

Verkossa
  • Savon Yrittäjät

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstönsä.

Käytännön tekemistä alusta loppuun!
Facebook Pikseli on välttämätön toimivan Facebook- ja Instagram-mainonnan toteuttamisen kannalta. Pikseliä voi hyödyntää paitsi kampanjoiden toimivuuden analysointiin, myös ennen kaikkea kampanjoiden optimointiin.

Pikseli kerää dataa käyttäjistä. Tätä dataa Facebook- ja Instagram-mainonnassa hyödynnetään automaattisesti hyväksesi niin, että kampanjasi maksimoivat tavoitteensa. Yksinkertaistetusti kyse on siitä, että mainostyökalu rakentaa sellaisen käyttäjän profiilin, joka todennäköisimmin täyttää kampanjasi tavoitteen, ja optimoi mainoksen näytöt sen kaltaisille käyttäjille. Tämä profilointi perustuu Pikselin keräämään dataan mainoksiasi nähneistä käyttäjistä ja datan kertyessä se tehostuu koko ajan.

Lisäksi Pikseliä voidaan hyödyntää myös uudelleenkohdennetussa mainonnassa, jolloin mainoksia voidaan näyttää esim. niille käyttäjille, jotka ovat jo vierailleet verkkosivustollasi.

Tässä koulutuksessa käydään läpi, mihin kaikkeen Pikseliä voidaan hyödyntää, ja miten sitä hyödynnetään käytännössä. Käymme työpajamaisesti läpi:

  • Pikseli osana Meta Business Manageria
  • Pikselin ja mainostilin yhdistäminen
  • Pikseli ja tapahtumien hallinta
  • Pikseli ja yleisöt
  • Pikselin hyödyntäminen mainonnassa
  • Mainonnan tehon mittaaminen

Tervetuloa mukaan!

Ennen koulutusta osallistujat vastaavat ennakkokyselyyn, jonka perusteella koulutuksen sisältöä räätälöidään.

Kohderyhmä: Pk-yritykset, jotka jo mainostavat Facebookissa tai Instagramissa.

AIKA JA PAIKKA: ETÄNÄ KE 8.6.2022 KLO 17-20:30

ILMOITTAUTUMISET 31.5.2022 MENNESSÄ: bit.ly/fbpikseli

HINTA: MAKSUTON. (ohv. norm. 87 €) (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme ovh. hinnan suuruisen osallistumismaksun (mahdollinen peruutus tulee tehdä viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

Kouluttaja: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

JÄRJESTÄJÄ: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR), Etelä-Savon ELY-keskuksen ja Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai oskari.uotinen@inflow.fi tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai niko.knuutinen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan