Savon Yrittäjät
  • Etäkoulutus

TÄYNNÄ! YOM etäkoulutus: Google Ads -verkkosivut näkyväksi oikeaan aikaan (digistarttaaja)

Verkossa
  • Savon Yrittäjät

Katso uusi koulutuspäivä huhtikuussa 19.4.2023 klo 17-20:30 TÄÄLLÄ

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstönsä.

Näkyykö yrityksesi ensimmäisten 10 hakutuloksen listassa, kun asiakkaasi googlaavat yrityksesi tuotteita tai palveluita? Jos ei, noin 98 % potenttiallisista klikkauksista menee muille verkkosivuille eli verkkosivusi näkyvyys on hyvin marginaalista.

Google Ads on Googlen mainostyökalu, jonka kautta tehdään mm. hakusanamainontaa eli nostetaan verkkosivuston näkyvyyttä ylemmäksi hakutuloksissa maksetun mainonnan avulla. Hakusanamainonnassa on yksinkertaistettuna kyse siitä, että maksat saadaksesi mainoksesi näkymään hakutulosten kärkeen haluamillasi avainsanoilla ja -fraaseilla.

Tässä koulutuksessa opit tekemään hakusanamainontaa käytännönläheisesti. Opit:

  • tekemään avainsana-analyysia siitä, millä avainsanoilla asiakkaasi toimialasi yrityksiä hakevat
  • mistä kampanjan kustannus muodostuu
  • tavoitteenasetannasta
  • määrittämään kampanja-asetukset ja avainsanat
  • millainen on tehokas mainossisältö
  • mittaamaan kampanjan tehokkuutta ja tuloksellisuutta.

Koulutus sisältää noin puolen tunnin mittaisen alustuksen hakusanamainontaan, jonka jälkeen loppu on käytännön tekemistä.

Kiinnostuitko? Haluatko tavoittaa ostoaikeissa olevat asiakkaasi? Tule mukaan koulutukseen, jossa perustetaan Google Ads -tili, ja käydään tämä kaikki läpi.

ESITIEDOT: Koulutukseen osallistuaksesi sinulla tulee olla käytössäsi kannettava tietokone ja osaat käyttää sitä. Lisäksi yritykselläsi tulee olla verkkosivusto tai muu kanava, jota haluat mainostaa. Kyse on maksullisesta mainonnasta, mutta koulutukseen voit osallistua, vaikka et mainontaa aikoisikaan lähitulevaisuudessa tehdä.

Sinulla tulee myös olla Google-tili (esim. Gmail-tili) olemassa koulutukseen osallistuaksesi. Jos sinulla ei ole vielä Google-tiliä, voit perustaa sellaisen tästä: https://accounts.google.com/signup/v2/webcreateaccount?flowName=GlifWebSignIn&flowEntry=SignUp

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS KE 8.2.2023 klo 9-12:30

ILMOTTAUTUMISET: 31.1.2023 MENNESSÄ: https://bit.ly/googleadsyom

HINTA: MAKSUTON. (ovh. norm. 86 €) (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koulutuksen normaalin ovh. suuruisen osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

JÄRJESTÄJÄ: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR), Etelä-Savon ELY-keskuksen sekä Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai oskari.uotinen@inflow.fi tai projektikoordinaattori Reetta Simpanen, reetta.simpanen@yrittajat.fi puh. 050 430 6181

Ilmoittaudu tästä mukaan