• Etäkoulutus

YOM etäkoulutus: Google Analytics 4 -käyttöönotto ja perusteet (digistarttaaja)

Verkossa
  • Savon Yrittäjät

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstönsä.

Oli yrityksessäsi jo Google Analytics käytössä tai ei, niin se pitää päivittää uusimpaan versioonsa (Google Analytics 4) viimeistään 30.6.2023. Tässä koulutuksessa käydään yleisellä tasolla läpi Google Analytics 4:n asentaminen yrityksesi verkkosivustolle ja opetellaan käyttämään sitä – lähtien perusteista.

Koulutuksessa käydään läpi

  • vanhan ja uuden Google Analyticsin erot
  • GA4 käyttöönotto
  • mitä kannattaa mitata, tavoitteenasetanta
  • käyttöliittymä ja näkymät
  • aikavertailu ja segmentointi
  • yleisön tiedot
  • liikenteen lähteet ja markkinoinnin kohdentaminen
  • kävijöiden verkkosivukäyttäytymisen/ostokäyttäytymisen analysointi
  • miten mittausdataa kannattaa hyödyntää.

Koulutukseen osallistuaksesi sinun olisi hyvä mahdollisuuksien mukaan ottaa jo Google Analytics 4 käyttöön. Tämä ei ole välttämätöntä, mutta dataa on saatavilla vasta sen jälkeen, kun käyttöönotto on tehty. Eli jos haluat koulutuksessa käsitellä oman sivustosi dataa, tulee uusi Analytics ladata käyttöön ennen koulutusta.

Käyttöönotto pitää sisällään seurantakoodin asentamisen verkkosivustollesi, mikä toimenpiteenä on erilainen eri julkaisujärjestelmissä. Alla olevassa ohjeessa on yleiset ohjeet, mutta koodin asentamisessa voi olla syytä kääntyä verkkosivusi tekijän tai webmasterin puoleen.

Ohje käyttöönottoon: https://support.google.com/analytics/answer/9304153?hl=fi

Kurssi toteutetaan verkkokurssina GoToWebinarilla. Työkalun käyttöönotto ei vaadi ennakko-osaamista, ja saat ohjeet kurssille liittymiseen sähköpostitse.

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS TI 27.9.2022 KLO 9-12:30

ILMOTTAUTUMISET: 19.9.2022 MENNESSÄ: https://bit.ly/analyticsyom2

HINTA: MAKSUTON. (ovh. norm. 86 €) (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koulutuksen normaalin ovh. suuruisen osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

JÄRJESTÄJÄ: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR), Etelä-Savon ELY-keskuksen sekä Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai oskari.uotinen@inflow.fi

tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai niko.knuutinen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan