Savon Yrittäjät
  • Etäkoulutus

TÄYNNÄ! YOM etäkoulutus: Hallitse verkkosivustosi hakukoneoptimointi (digistarttaaja)

Verkossa
  • Savon Yrittäjät

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstönsä.

Olet luultavasti kuullut monta kertaa, että hakukoneoptimointi (Search Engine Optimization) on tärkeä digitaalisen markkinoinnin työkalu. Mutta tiedätkö todella, kuinka SEO toimii? 

Hakukoneoptimointi koostuu useista elementeistä, ja niiden tunteminen sekä toiminta on avainasemassa ymmärtääksesi, miksi SEO on niin tärkeä. Toimivaan hakukoneoptimointiin vaikuttavat mm. sivujen tekninen toteutus, käyttökokemus, avainsanat ja itse mielenkiintoinen sisältö. Onnistuneen hakukoneoptimoinnin avulla nostat verkkosivusi ylemmäs hakutuloksissa ja sitä kautta näkyville ja saavutettavaksi. Lyhyesti sanottuna hakukoneoptimointi on ratkaisevan tärkeää, koska se tekee verkkosivustostasi näkyvämmän, mikä tarkoittaa enemmän kävijöitä sivuillasi, joista saat potentiaalisia asiakkaita.

Hakukoneoptimointi on myös arvokas työkalu bränditietoisuuden lisäämiseen, suhteiden rakentamiseen potentiaalisten asiakkaiden kanssa sekä näyttämään että olet oman alasi arvovaltainen ja luotettava asiantuntija. Kun etsitään tietoa yrityksestä,

Tässä koulutuksessa lähdetään liikkeelle aivan perusteista, joten sinun ei tarvitse tietää hakukoneoptimoinnista vielä mitään. Askel askeleelta katsomme ensin mistä kaikesta hakukoneoptimointi koostuu, ja miten voit hallita jokaisen askeleen matkalta yrityksesi verkkosivuilla.

Tässä koulutuksessa opit mm:

  • Mistä hakukoneoptimointi koostuu
  • Avainsanojen tutkimisen ja valitsemisen
  • Erilaisia keinoja Googlen algoritmin hyödyntämiseen
  • Mitä sinun tulisi välttää, jotta hakukoneoptimointi pysyisi hyvänä

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS TI 4.4.2023 KLO 17-20:30

ILMOTTAUTUMISET: 27.3.2023 MENNESSÄ: https://link.webropol.com/ep/hakukoneoptiyom

HINTAMAKSUTON. (ovh. norm. 87 €/hlö) (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme ovh. hinnan suuruisen osallistumismaksun (mahdollinen peruutus tulee tehdä viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

KOULUTTAJA: Niko Röytiö, GoBros Oy

JÄRJESTÄJÄ: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Niko Röytiö puh. 044 362 0622 tai myynti@gobros.fi tai projektikoordinaattori Reetta Simpanen, p. 050 430 6181 tai reetta.simpanen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan