yom
  • Etäkoulutus

TÄYNNÄ! YOM etäkoulutus: Instagram Stories ja Reels (digistarttaaja)

Verkossa

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstö.

Oletko valmis avaamaan Instagramin salaisen kammion? Suurimmalle osalle Instagramin käyttäjistä postauksen tekeminen on tuttua kauraa, mutta Stories ja Reels- osiot ovat kasvattaneet suosiotaan. Instagram Storyjen ollessa helppo tapa saada yksityisiä yhteydenottoja, niin vuoden 2021 selkein kasvava trendi on ollut Instagramin Reels-osio. Instagramin Reelsit ovat TikTok -julkaisujen tyylisiä, lyhyitä videovetoisia postauksia.

Tässä 3,5 tuntisessa koulutuksessa käydään läpi Instagram Storiesin ja Reelsien tärkeimmät ominaisuudet. Kerrotaan teille vinkit, miten pystytte tekemään helposti näyttäviä tarinoita ja postauksia, sekä miten saatte aikaan interaktioita seuraajienne kanssa. Sosiaalisen median käytön kannalta oleellista on olla sosiaalinen seuraajien kanssa. Hyvä vuorovaikutus seuraajien kanssa tapaa myös pitkällä aikavälillä konkretisoitua myynniksi, joten tässä koulutuksessa kannattaa olla korvat höröllä!

Nämä asiat opit koulutuksessa:
– Miten luot visuaalisia Instagram Storyjä helposti?
– Kuinka Reelsiä käytetään?
– Kuinka saat interaktioita aikaiseksi?
– Millaisia sinun seuraajasi ovat, jotta voit tehdä heitä palvelevaa somea?
– Kuinka lisäät seuraajien sitoutuvuutta?

Koulutukseen riittää se, että sinulla on mobiililaite. Käytännön harjoitteet voidaan toteuttaa pelkästään mobiililaitteellasi. Jokin toinen laite (esimerkiksi kannettava) on hyvä olla koulutuksen seuraamista varten, jotta pystyt vapaasti käyttämään kännykkää harjoitteissa.

Vaatimukset: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen tai tabletin. Koulutusta kannattaa seurata isolta näytöltä, jotta pystyt havaitsemaan ja toistamaan kouluttajan opetukset mobiililaitteellasi. Ennen koulutusta saat Zoom-linkin, ja ohjeistuksen ohjelman käyttöön sekä tarvittavat lisätiedot koulutuksesta.

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS TO 09.12.2021 klo 17.00-20.30

ILMOITTAUTUMISET 1.12.2021 MENNESSÄ: bit.ly/igstoriesjareels2

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15).

KOULUTTAJA: Kim Himanen, p. 0443620622 tai myynti@gobros.fi

Järjestäjä: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

Lisätietoja: Kouluttaja Kim Himanen, p. 0443620622 tai myynti@gobros.fi
tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai niko.knuutinen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Etäkoulutus