Savon Yrittäjät
 • Etäkoulutus

TÄYNNÄ! YOM etäkoulutus: Sähköpostimarkkinointi elää! – tee uutiskirjeitä MailChimpilla (digistarttaaja)

Verkossa
 • Savon Yrittäjät

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstönsä.

Tuntuuko, että sähköpostiuutiskirjeiden aika olisi ohi tai että viestisi hukkuisi muiden lukuisien sähköpostien joukkoon? Asia ei ole näin yksinkertainen.

Tilattu sähköpostimarkkinointi on yhä erittäin toimiva keino asiakkaiden aktivoimiseksi. Erityisesti verkkokaupoille säännöllinen uutiskirje toimii hyvänä lisämyynnin keinona.

Uutiskirjeen vastaanottajalistan kerääminen ja visuaalisesti tyylikkään ja sisällöllisesti toimivan uutiskirjeen ei ole hankalaa eikä kallista. MailChimp on ehkä tunnetuin uutiskirjetyökalu, ja sen käyttö on alle 2.000 vastaanottajan uutiskirjeille veloituksetonta.

Tässä kahden illan koulutuksessa lähdetään liikkeelle alkeista, eli otetaan käyttöön MailChimp, sekä lähdetään luomaan vastaanottajalistaa. Käymme läpi, miten saada lisää uutiskirjeen tilaajia, ja mitä tietosuojan näkökulmasta on syytä huomioida.

Luomme ensimmäisen uutiskirjeen, ja käymme läpi, miten uutiskirjeestä tehdään houkutteleva. Opettelemme lisäksi analysoimaan uutiskirjeen toimivuutta.

Sisältö:

 • MailChimpin käyttöönotto ja peruskäsitteet
 • Vastaanottajalistan luominen ja osoitteiden manuaalinen lisääminen
 • Tietosuoja ja GDPR
 • Uutiskirjeen luominen
 • Uutiskirjepohjat
 • Kampanjat ja niiden monistaminen
 • Uutiskirjeen eri sisällöt
 • Otsikointi ja personointi
 • Tilaajien kerääminen lomakkeilla
 • Uutiskirjeen mittaaminen ja toimimattomat osoitteet

KOHDERYHMÄ: Pk-yrityksille ja näiden henkilökunnalle.

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS KE 12.10.2022 klo 9-12:30 JA TO 27.10.2022 klo 9-12:30

ILMOITTAUTUMISET 4.10.2022 MENNESSÄ: bit.ly/yommailchimp1022

HINTA: MAKSUTON. (Ovh. norm. 174 €/hlö.)  Koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme ovh. hinnan suuruisen osallistumismaksun (mahdollinen peruutus tulee tehdä viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15).

ESITIEDOT: Koulutukseen osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla ennakkotietoa tai -osaamista. Riittää, että sinulla on käytössäsi kannettava tietokone ja osaat käyttää sitä.

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä 12 vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

Järjestäjä: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

Lisätietoja: Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658, oskari.uotinen@inflow.fi

tai projektikoordinaattori Reetta Simpanen, p. 050 430 6181 tai reetta.simpanen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan