yom
  • Etäkoulutus

YOM etäkoulutus: Taloushallinnon ABC (digistarttaaja)

Verkossa
  • Savon Yrittäjät

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstönsä.

Kuulostavatko tuloslaskelma, tase ja tilinpäätös tutuilta, mutta haluaisit ymmärtää yrityksesi taloutta vieläkin paremmin? Tässä koulutuksessa opit katsomaan yrityksesi talousasioita hieman pintaa syvemmälle. Koulutuksen tavoitteena on auttaa luomaan kokonaisnäkemys yrityksen talousasioista ja niihin vaikuttavista tekijöistä sekä oppia talouden suunnittelua ja hinnoittelua. Koulutuksessa saat välineitä kannattavuuden analysointiin ja taloustiedolla johtamisen työkaluja yrityksen strategisen johtamisen tueksi.

11.10.2022 klo 9–12.30 Etäkoulutuspäivän aihealueina mm.

  • Tuloslaskelma, tase ja tilinpäätös
  • Kannattavuuden analysointi ja menetelmiä kannattavuuden parantamiseen
  • Yrityksen verotus
  • Hinnoittelun tehtävä ja hinnoittelumenetelmiä
  • Laskentatoimi ja tiedolla johtamisen työkalut
  • Sähköinen kirjanpito ja sen hyödyt

Laitesuositukset täyden hyödyn saadaksesi: Koulutukseen tarvitset tietokoneen ja verkkoyhteyden sekä ohjelmiston, joka pyörittää excel työkalua. Exceliä et koulutuksen aikana tarvitse, mutta käyttöönne jäävät työkalut ovat excel pohjaisia.

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS TI 11.10.2022 KLO 9-12:30

ILMOITTAUTUMISET: 3.10.2022 MENNESSÄ: bit.ly/yomtalousabc2

HINTA: MAKSUTON (ovh. norm. 129 €/hlö) (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme ovh. hinnan suuruisen osallistumismaksun (mahdollinen peruutus tulee tehdä viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä. (max 15 hlöä)

Kouluttaja: Sauli Käyhkö, Tamora Muutosmuotoilu Oy

Järjestäjä: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

Lisätietoja: Sauli Käyhkö, Tamora Muutosmuotoilu Oy, 044 533 4862, sauli.kayhko@tamora.fi TAI projektikoordinaattori Niko Knuutinen, YOM-palvelu puh. 050 476 2093, niko.knuutinen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan