Savon Yrittäjät
  • Etäkoulutus

YOM etäkoulutus: Tiedä ainakin tämä somesta vuonna 2023 (digistarttaaja)

Verkossa
  • Savon Yrittäjät

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstönsä.

Toisin kuin matematiikassa, sosiaalisen median suhteen pysyäkseen kärryillä, on hyvä päivittää tietämys tuoreimmista muutoksista säännöllisesti. Tässä koulutuksessa käydään läpi muutoksia, jotka yrittäjän on hyvä tietää somesta vuonna 2023.

Koulutuksessa käsitellään Youtuben, Instagramin ja Facebookin (Metan) kaltaisia tuttuja alustoja, mutta myös uusimpia alustoja kuten Be Real. Jos et ole vielä kuullut tästä, niin koulutuksessa tästä lisää. Lisäksi käsitellään Twitterin muutoksia, joka elää parhaillaan jonkinlaista murrosvaihetta.

Koulutuksessa käsiteltäviä aiheita ovat mm.:

  • Kasvavat ja kutistuvat sosiaalisen median alustat
  • Merkittävimmät muutokset alustakohtaisesti
  • Toimivimmat metodit yrityksen toimintaan
  • Vinkit ja ideat vuoteen 2023

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS TO 26.1.2023 KLO 9-12:30

ILMOTTAUTUMISET: 18.1.2023 MENNESSÄ: https://bit.ly/somessa2023

HINTA: MAKSUTON. (ovh. norm. 87 €) (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koulutuksen normaalin ovh. suuruisen osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

KOULUTTAJA: Kim Himanen, GoBros Oy

JÄRJESTÄJÄ: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR), Etelä-Savon ELY-keskuksen sekä Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Kim Himanen, p. 0443620622 / myynti@gobros.fi tai projektikoordinaattori Reetta Simpanen, reetta.simpanen@yrittajat.fi puh. 050 430 6181

Ilmoittaudu tästä mukaan