Savon Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit

YOM lähikoulutus Kuopiossa: Viesti selkeästi somessa – sisällön rakenne kuntoon (digistarttaaja)

  • Savon Yrittäjät

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstönsä.

Jos yritys haluaa saada sosiaalisen median markkinoinnin toimivaksi, on yrityksellä oltava kykyä tuottaa sen asiakkaita kiinnostavaa sisältöä ja viestiä sitä selkeästi ja ymmärrettävästi. Mainonnan ja viestinnän onnistuminen ja teho on usein kiinni ennemminkin sisällön toimivuudesta kuin kanavan valinnasta.

Viesti selkeästi somessa koulutuksessa kehitetään osallistuvien yrittäjien ja markkinoijien kykyä tuottaa ymmärrettävämpää viestintää. Koulutus ei keskity kielioppiin, vaan käy läpi kirjoittamisen ja viestinnän rakenteita, kaavoja ja tekniikkaa, joita voi käyttää hyödyksi niin yrityksen markkinoinnissa. Koulutuksessa otetaan kantaa myös sosiaalisen median viestinnän nyansseihin, kuten #aihetunnisteisiin, emojeihin 😎, tekstin pituuteen ja postauksien kuvitukseen.

Koulutuksessa harjoitellaan ja selkeytetään someviestinnän

  • sisältöjen ideointia,
  • ihmisten puhuttelua,
  • tekstin rakennetta ja
  • erikoisuuksia.

Aiheita käsitellään esimerkkien valossa ja tekemällä tehtäviä ja harjoitteita.

Laitevaatimukset ja aiempi osaaminen:

  • Järjestetään Kuopiossa myöhemmin ilmoitettavassa kohteessa.
  • Mukana kannettava tietokone, jolla kirjoittaa ja tehdä tehtäviä. Muistiinpanovälineistä voi olla myös hyötyä.
  • Koulutuksesta on eniten hyötyä, mikäli sinun yritykselläsi on tilejä sosiaalisessa mediassa ja aktiivista viestintää.

AIKA JA PAIKKA: LÄHIKOULUTUS KUOPIOSSA 16.2.2023 klo 9:00–16

ILMOTTAUTUMISET 8.2.2023 MENNESSÄ: bit.ly/viestiselkeastiyom

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme ovh. hinnan suuruisen osallistumismaksun (mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

JÄRJESTÄJÄ: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR), Etelä-Savon ELY-keskuksen sekä Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

KOULUTTAJA: Joona Kotilainen, Tovari Oy. Joona on 20-henkisen Markkinointitoimisto Tovarin (www.tovari.fi) toinen perustajista ja yrittäjistä. Lisäksi Joona luotsaa veljensä Miikan kanssa perustetun omintakeisen puusepänliikkeen Puuartistin markkinointia (www.puuartisti.fi). Molemmat yritykset ovat kasvaneet kahdeksassa vuodessa kahden miehen yrityksistä useita ihmisiä työllistäviksi organisaatioiksi verrattain pienillä markkinointibudjeteilla ja itse tehdyllä markkinoinnilla.

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Joona Kotilainen, puh. 050 569 0586 (laita mieluiten tekstari, niin soitan takaisin), joona@tovari.fi (tavoittaa paremmin kuin puhelin) tai projektikoordinaattori Reetta Simpanen, reetta.simpanen@yrittajat.fi puh. 050 430 6181

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
KUOPIO, tarkempi osoite ilmoitetaan myöhemmin