Savon Yrittäjät
  • Etäkoulutus

YOM etäkoulutus: Yhdistä verkkokauppasi: Facebook- ja Instagram kauppa sekä tuoteluettelon rakentaminen (digikäyttäjä)

Verkossa
  • Savon Yrittäjät

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstönsä.

Käytännön tekemistä alusta loppuun!

Tiesitkö, että voit ladata verkkokauppasi tuoteluettelon Meta (ent. Facebook) Business Manageriin, ja hyödyntää sitä mainonnassa ja orgaanisessa näkyvyydessä.

Useimmissa verkkokauppa-alustoissa tuoteluettelon saa tuotua Business Manageriin helposti. Lisäksi Business Manager synkronoi listan automaattisesti, eli verkkokauppasi tuotteet ovat ajan tasalla myös Facebookissa ja/tai Instagramissa.

Tällöin voit hyödyntää Facebook- ja/tai Instagram-kauppaa, eli voit esitellä tuotteitasi sosiaalisessa mediassa ja ohjata kiinnostuneet asiakkaasi ostamaan tuotteita verkkokaupastasi. Voit myös merkitä eli tägätä tuotteita julkaisuihisi, jolloin asiakkaasi voivat entistä helpommin some-julkaisujesi pohjalta edetä ostamaan heitä kiinnostavat tuotteet.

Mainonnan puolella sitä vastoin voit hyödyntää tuoteluetteloa esim. uudelleenkohdennetussa mainonnassa, eli käytännössä niin, että tiettyä tuotetta verkkokaupassasi tarkastelleelle kävijälle voidaan Facebookissa ja Instagramissa näyttää juuri tuon kyseisen tuotteen mainosta.

Tässä koulutuksessa käydään läpi, miten verkkokauppias voi hyödyntää tuoteluetteloa Facebookissa ja Instagramissa. Koulutus räätälöidään osallistujien tarpeita vastaavaksi ennakkokyselyn perusteella.

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS MA 3.10.2022 KLO 17-20:30 JA MA 10.10.2022 KLO 17-20:30 (2 x 3,5 h)

ILMOTTAUTUMISET: 23.9.2022 MENNESSÄ: bit.ly/fbjaigkauppaloka

HINTA: MAKSUTON. (ovh. norm. 174 €) (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koulutuksen normaalin ovh. suuruisen osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

JÄRJESTÄJÄ: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR), Etelä-Savon ELY-keskuksen sekä Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai oskari.uotinen@inflow.fi tai projektikoordinaattori Reetta Simpanen, p. 050 430 6181 tai reetta.simpanen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan