• Koulutukset ja seminaarit

YOM lähikoulutus: Instagramin uudet ominaisuudet (digikäyttäjä)

Savon Yrittäjät

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstönsä.

Instagram Reels, Guides ja Shops. Kuulostavatko nämä tutuilta? Jos eivät kuulostaneet, niin ei tarvitse olla huolissaan. Näistä Instagramin uusimmista ominaisuuksista on nyt koulutus, jonka jälkeen hallitset ominaisuudet, ja voit hyödyntää niitä Instagram-tilisi kasvattamisessa. Tämä koulutus on Sinulle, joka haluat päivittää tietämyksesi Instagramista vuoteen 2022 ja haluat parhaimmat vinkit, kuinka kasvaa Instagramissa näiden avulla.

Tässä 3.5 tuntisessa koulutuksessa käydään läpi Instagramin ominaisuuksia, keskittyen Guidesiin, Shoppiin ja Reelseihin. Tutustumme siihen, miten näitä yrittäjä voi hyödyntää omassa toiminnassaan ja somenäkyvyydessä. Ovatko jotkin ominaisuudet hittejä vai huteja. Mikä olisi sinun resursseillesi paras tapa kasvaa Instagramissa.

Tässä koulutuksessa opit:

  • Instagramin uudet ominaisuudet
  • Instagramin algoritmin, sekä tavat kasvaa vuonna 2022
  • Kuinka teet Instagram Reelsin, Shopin ja Guiden
  • Kuinka kasvatat tiliäsi orgaanisesti hyödyntämällä Instagramia tehokkaammin.

Koulutukseen riittää se, että sinulla on mobiililaite. Käytännön harjoitteet voidaan toteuttaa pelkästään mobiililaitteellasi. Jokin toinen laite (esimerkiksi kannettava) on hyvä olla koulutuksen seuraamista varten, jotta pystyt vapaasti käyttämään kännykkää harjoitteissa.

Laitevaatimukset: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen tai tabletin. Koulutusta kannattaa seurata isolta näytöltä, jotta pystyt havaitsemaan ja toistamaan kouluttajan opetukset mobiililaitteellasi. Ennen koulutusta saat Zoom-linkin, ja ohjeistuksen ohjelman käyttöön sekä tarvittavat lisätiedot koulutuksesta.

AIKA JA PAIKKA: LÄHIKOULUTUS KUOPIO KE 23.3.2022 KLO 8-11:30

ILMOTTAUTUMISET: 15.3.2022 MENNESSÄ: bit.ly/uuttainstagramissa2

HINTA: MAKSUTON. (ohv. norm. 87 €) (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

KOULUTTAJA: Kim Himanen, p. 0443620622 tai myynti@gobros.fi

JÄRJESTÄJÄ: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

LISÄTIETOJA: Kim Himanen, p. 0443620622 tai myynti@gobros.fi tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai niko.knuutinen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan