Uudenmaan Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit

Yrittäjä – erotu massasta ja lopeta se aggressiivinen odottaminen

Kerava
  • Uudenmaan Yrittäjät
  • Keravan Yrittäjät

Kun ensin kuvittelit, että pandemia on pahinta mitä urallesi sattui, saatoit sodan, ja siitä heti perään energiahintojen rakettinousun jälkeen ihmetellä, voiko mitään vielä pahempaa tulla? Tämän kaiken keskellä liiketoiminnan pyörittäminen on todella vaatinut turnauskestävyyttä. 

Maailma on täynnä suhdanteita ja vaihteluita. Emme voi vaikuttaa universumin eteen heittämiin haasteisiin, mutta oman liiketoimintamme suuntaan ja vauhtiin meillä kuitenkin on, mitä isoimmissa määrin, kuljettajan paikka. 

Ostajat eivät löydy perinteisin keinoin. Markkinointikanavien kirjo on valtava, ja kilpailun määrä vain tuntuu nousevan potenssin kaavalla. Mihin tässä tilanteessa pitäisi keskittyä, mistä löytää hopealuoti myyntiin ja markkinointiin, tai mihin sitä tarttuisi ensimmäisenä

Painaisiko taantumassa kytkintä, jarrua vai kaasua?

Tässä maailmantilanteessa on vain yksi keino selviytyä ja menestyä. Erotu massasta, ja lopeta se aggressiivinen odottaminen. Markkinoi, mainosta, myy. Saat koulutuksesta mukaasi kolme pitkän, ja kolme lyhyen aikavälin tehokasta toimintavinkkiä markkinointiin ja myyntiin. 

Voit myös vaikuttaa koulutuksen sisältöön. Ilmoittautuessasi voit jättää oman markkinointi- tai myyntihaasteen ratkaistavaksi. 

Illan ohjelma:

Ilta käynnistyy klo 17 kahvitarjoilulla, ja vapaalla verkostoitumisella Aimo-aulassa, josta siirrymme auditorioon noin klo 17.30. Ohjelmassa mukana kumppanien terveiset yrittäjille ja illan pääpuhujana myyntikuiskaaja Pasi Rautio. Ohjelma auditoriossa päättyy klo 20, jonka jälkeen voit vielä halutessasi jäädä vaihtamaan ajatuksia klo 20.30 asti.

Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille yrittäjille. Tapahtumaan mahtuu rajallisesti osallistujia, joten varaa paikkasi pian.

Puhujaesittely:
Pasi Rautio
Myyntikuiskaaja, markkinoinnin apumies

Tee paljon ja tee kaikki virheet itse. Näistä Pasi ammentaa tarinoita herättääkseen toisissa halun muuttua. Liian yksinkertaisia asioita tarjoiltuna vasten kasvoja, joita useimmat meistä jättää tekemättä.

Lisätietoja tapahtumasta: Sanna Sassi, Uudenmaan Yrittäjät, sanna.sassi@yrittajat.fi, 0509118049.

Yhteistyössä mukana:

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Keuda-talo, Aimo-auditorio, Keskikatu 3a, 04200 Kerava,
  • Kerava