Jyväskylän Yrittäjät
  • Tapahtuma

Yrittäjäaamiainen 3.10.2023

  • Jyväskylän Yrittäjät

Varaa paikkasi tulevaan Yrittäjäaamiainen-tapahtumaan 3.10.2023 klo 8.00-9.00! Ilmoittautumisen voi tehdä pe 29.9. saakka. Ole siis nopea ja pääset nauttimaan ihanasta Hotelli Verson aamiaisesta!
Tapahtuma on Jyväskylän Yrittäjien jäsenille maksuton ja aamiainen on tarjolla jo klo 7:45 lähtien. Yrittäjäpuheenvuoron pitää Merja Heinonen Aito Support Oy:sta.

Aito Kierto – uusi tapa valmistaa, omistaa ja kierrättää älylaitteita

Aito Kierto on mobiili- ja IT-laitteiden kiertotalouteen perustuva vuokrapalvelu, joka tähtää laitteiden elinkaarien pidentämiseen ja jätteen minimointiin. Aito Kierto on yrityksille kokonaisvaltainen, arjessa vaivaton, taloudellinen ja vastuullinen elinkaaripalvelu oman älylaitekannan hankintaan ja hallintaan.

Aito Support on Jyväskylästä lähtöisin oleva valtuutettu Samsung-huolto älypuhelimille, tableteille, kannettaville tietokoneille ja älykelloille. Aito Supportilla on pitkän linjan korjausosaamista mobiilialalta ja siten erinomaiset edellytykset laitteiden elinkaaren pidentämiseen. Yrityksen strateginen tahtotila on muuntautua perinteisen huollon jälkimarkkinaroolista kiertotalouteen perustuvien palveluiden edelläkävijäksi.

Kunnianhimoinen tavoitteemme on muuttaa tapaa, jolla yritykset ja kuluttajat hankkivat, käyttävät ja kierrättävät älylaitteitaan, kohti kestävämpää 100 % laite- ja materiaalikiertoa.

Aito Support – Valtuutettu Samsung-merkkihuolto mobiililaitteille

Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

jyvaskylan@yrittajat.fi