Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Seinäjoen Yrittäjät
Seinäjoen Yrittäjät_lounas

Yrittäjäkaupungin lounastreffit 28.8.

  • Seinäjoen Yrittäjät

Seinäjoen Yrittäjien ja Seinäjoen kaupungin suhteet ovat viime vuosina tiivistyneet ja aktivoituneet entisestään. Seinäjoki on yhteistyön kaupunki ja haluamme yhdessä rakentaa Suomen parasta kaupunkia yrittäjille. Mukana yhteistyössä on tiiviisti myös alueemme oppilaitokset, kuten SeAMK.

Vuonna 2024 kutsumme yrittäjät ja kaupungin / kaupungin organisaation edustajan kerran kuussa vaihtamaan rennosti kuulumisia lounaan äärelle. Samalla kuulemme ajankohtaiskatsauksen mukana olevan kaupungin toimialan edustajalta. Jutellaan mikä toimii, missä voisimme kehittyä yhdessä ja tuodaan kaupungin väelle tuoreita kuulumisia yrittäjäkentältä.

Elokuussa kokoonnumme lounastreffeille keskiviikkona 28.8. kello 12 – 13 Cafeteria Salottan herkkupöytien ääreen.
Lounasseuranamme on Seinäjoen Ammattikorkeakoulusta yrittäjyysasiantuntijat Mika Koivupuisto sekä Aila Hemminki. Mika ja Aila esittelevät mm. SeAmkin yrityksille suunnattuja palveluja ja kertovat omistajanvaihdosprojekteista.

Keittolounas 7,90€ / Keitto & salaattipöytä 10,90€ / Salaattipöytä 18,90€ /kg. Lounas on omakustanteinen. Tutustu lounaspaikkaan tästä

Etukäteisilmoittautumista ei tarvita – voit tulla mukaan jos päiväsi aikatauluun sopii. Ravintolan on kuitenkin helpompi varautua tarjoiluihin, jos mahdollisimman moni ilmoittaa tulostaan etukäteen tällä lomakkeella.

TERVETULOA!

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Cafeteria Salotta, Maakunnankatu 3, 60100 Seinäjoki