Seinäjoen Yrittäjät
Seinäjoen Yrittäjät_lounastreffit

Yrittäjäkaupungin lounastreffit 31.5.

  • Seinäjoen Yrittäjät

Seinäjoen Yrittäjien ja Seinäjoen kaupungin suhteet ovat viime vuosina tiivistyneet ja aktivoituneet entisestään. Seinäjoki on yhteistyön kaupunki ja haluamme yhdessä rakentaa Suomen parasta kaupunkia yrittäjille.

Vuonna 2024 kutsumme yrittäjät ja kaupungin edustajan kerran kuussa vaihtamaan rennosti kuulumisia lounaan äärelle. Samalla kuulemme ajankohtaiskatsauksen mukana olevan kaupungin toimialan edustajalta. Jutellaan mikä toimii, missä voisimme kehittyä yhdessä ja tuodaan kaupungin väelle tuoreita kuulumisia yrittäjäkentältä.

Toukokuussa kokoonnumme lounastreffeille perjantaina 31.5. kello 11-12 herkuttelemaan ravintola Marttilan Tallin buffetpöydän antimia.
Lounasseuraksi saamme Seinäjoen kaupungin rahoitusjohtaja Mika Itäsen. Mika kertoo meille ajankohtaiset kuulumiset kaupungin taloudesta ja tulevaisuuden näkymistä.

Lounas 11,20€ sisältää salaattivalikoiman, leivän sekä levitteen, pääruoan, juomat sekä jälkiruoan kahvin tai teen kera. Lounas on omakustanteinen. Tutustu lounaspaikkaan tästä

Etukäteisilmoittautumista ei tarvita – voit tulla mukaan jos päiväsi aikatauluun sopii. Ravintolan on kuitenkin helpompi varautua tarjoiluihin, jos mahdollisimman moni ilmoittaa tulostaan etukäteen tällä lomakkeella.

TERVETULOA!

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Ravintola Marttilan Talli, Puskantie 38, 60100 Seinäjoki