• Vapaa-aika ja juhlat

Yrittäjälöylyt Jokiasemalla!

  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Oletko aina haaveillut löylyistä Jokiaseman maailmankuuluissa saunoissa? Olitko ylipäätään tietoinen, että sellaiset sieltä löytyy? Oletko miettinyt, missä viipyy yrittäjien yhteinen saunavuoro? 

Tässä se tulee – tervetuloa löylyihin muiden yrittäjäkollegojen kanssa! Luvassa saunan terveyshyötyjen lisäksi huikeat puitteet, hyvää seuraa, viihdettä ja raikkaita saunavirvokkeita.

Saunahan ei olisi mitään ilman saunajuomia, joten Unison Brewing tuo paikalle Suomen parhaimmiksi palkitut tuotteensa. Musiikkinumerona Hirttämättömät soittaa meille spesiaalikeikan – akustisesti! Esittelypaikan löydät Seilorin saunan isosta oleskelutilasta! Alueella on käytössä myös kaasugrillit, joiden liekeillä on tarjolla makkaraa. Voit myös ottaa mukaan omia ruokia ja juomia.

SIIS MITÄ? Saunomista yrittäjäporukan kesken, eli mitä parhaimmassa seurassa!
SIIS MISSÄ? Jokiasema, Hasanniementie 3, 80110 Joensuu
SIIS MILLOIN? Keskiviikkona 5.10. klo 17-21

Pelisäännöt saunaan: Jokiasema tarjoaa käyttöömme kaksi saunaa, sähkö- sekä puulämmitteiset. Mukaan lauteille mahtuu yhteensä 35 henkeä (15 puusaunaan ja 20 sähkösaunaan). Käytössämme on iso sisäpiha, kaksi terassia sekä saunojen oleskelutilat, jotka ovat vieraidemme vapaassa käytössä.

Naiset:
Klo 17:00-18:30 Sähkösauna
Klo 18:30-20:00 Puusauna

Miehet:
Klo 17:00-18:30 Puusauna
Klo 18:30-20:00 Sähkösauna

Sekasauna halukkaille:
Klo 20:00-21:00 Sekasauna

Hirttämättömät:
Klo 20:00 Spesiaalikeikka yrittäjille akustisesti!

Yleisiä tiloja siellä on kaksi terassia, joissa molemmissa käytössä kaasugrilli, iso sisäpiha sekä tilava olohuonemainen kokoustila, jossa on paljon istumatilaa. Nämä yleiset tilat on kaikkien käytettävissä. Tapahtuma-alueena toimii Jokiaseman kahvio.

Lue lisää Jokiaseman saunatiloista: Saunatilat – Jokiasema

Tervetulleita ovat yrittäjien lisäksi yrittäjyydestä kiinnostuneet, ei-jäsenet sekä avecit. Vaikka tapahtuma on Nuorten Yrittäjien järjestämä, ovat kaikki yrittäjät tervetulleita! Ainut vaatimus on, että löylyt ja virkistäytyminen ovat mieleisiä vapaa-ajanviettokeinoja. Ilmoittauduthan alta, p. 050 448 8468 tai joonas.hiltunen@yrittajat.fi.

Huom! Yksityistilaisuus.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Jokiasema, Hasanniementie 3, 80110 Joensuu