Keski-Suomen Yrittäjät
kuvassa kiviä päällekkäin
  • Tapahtuma

Yrittäjän hengähdyshetki

Verkossa
  • Keski-Suomen Yrittäjät
Euroopan unio - sosiaalirahastot, EU- vipuvoimaa - logot

Uusi Vuosi – uudet kujeet! Tule lataamaan akut ja keräämään työkalupakkiin uudet työvälineet hyvinvoivaan Uuteen Vuoteen. 

Tule kokemaan vuorovaikutuksellinen ja moniaistillinen palautumisen hengähdyshetki. Päivän aikana pääset nauttimaan rauhasta ja levollisuudesta sekä oppimaan kokemuksellisesti erilaisia harjoituksia stressireaktion lieventämiseksi. Hengähdyshetki koostuu kahdesta osuudesta: vuorovaikutteisesta, osallistavasta oppimisesta ja kehon sekä mielen rentoutumisesta.  

Vuorovaikutteinen ja osallistava oppiminen (työpaja) 

Tässä osuudessa käydään yhdessä läpi palautumisen merkitystä ja miten voit itse vaikuttaa ylivire- tai aliviretilaan. Vireystilan säätelyn avulla pystyt työskentelemään energisesti, mutta akkuja säästäen. Tehostamalla palautumistasi lisäät energisyyden lisäksi myönteisiä tunteita, ajattelusi on selkeämpää ja pystyt paremmin keskittymään. 

Kehon ja mielen harjoitukset (työpaja)

Erilaisia helppoja, palauttavia ja tutkittuun tietoon perustuvia harjoituksia, jolla saat kehosi taas tasapainoon. Harjoitukset ovat mindfulness- , hengitys- ja rentoutumisharjoituksia. 

Kesto: 2 tuntia, sisältäen 45 minuutin pituisen työpajan ja sekä toisen 45 minuuttia rentoutushetken sisältäen erilaisia harjoituksia. Rentoutushetkessä on hyvä olla mahdollisimman rauhallinen tila. Halutessasi voit varata itsellesi myös jumppamaton tai muun pehmeän alustan ja ehkä myös lämpöiset vaatteet tai viltin. Tee olosi mukavaksi ja nauti hetkestä!

Tapahtuma toteutetaan etänä. Lähetämme Teams-linkin kaikille osallistujille.

Ohjaajina toimivat: Keski-Suomen yrittäjien hyvinvointiasiantuntijat Essi Määttä ja Virve Lähdesmäki.  

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Ilmoittautumalla tapahtumaan, hyväksyt osallistumistietojesi raportoimisen Hyvinvointikartta-hankkeen rahoittajalle (ESR).

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Keski-Suomen mikro- ja pk-yritysten hyvinvointia, hyvinvoinnin osaamista ja johtamista. Hyvinvointikartta-hankkeessa kehitetään hyvinvointia, tutkimustuloksiin perustuviin ja yrittäjän arkeen sopivia hyvinvointia tukevia- ja edistäviä toimintamalleja. Tämän lisäksi tavoitteena on innostaa ja valmentaa yrittäjiä huomioimaan hyvinvointi arjen tekoina ja ottamaan oppia yrittäjäkollegojen hyvistä käytännöistä.

Hyvinvointikartta-hanketta toteuttavat Gradia, Jamk ja Keski-Suomen Yrittäjät. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille, niiden yrittäjille että henkilöstölle. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla jäsenemme.