Pohjois-Karjalan Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit
  • Tapahtuma

Yrittäjän kyberturvallisuusilta

  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Digitaalisessa maailmassa kyberuhkien esiintyminen muodostaa merkittävän haasteen niin yksilöiden kuin organisaatioiden turvallisuudelle. Digitalisaatio on astronomisella laukalla ja tietoturvallisuuden uhkat muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti. Erityisesti tekoäly tulee muuttamaan tietoturvallisuuden tilannekuvaa merkittävästi nyt ja tulevaisuudessa.

Aika: To 23.5. klo 18.00 (kahvit alkaen 17.30)
Paikka: Louhela-sali, Joensuun Tiedepuisto, Länsikatu 15, 80110 Joensuu

Ilmoittaudu tästä!

Yrittäjän ja yrityksen arki on hektistä ja huolenaiheita on paljon, eikä kyberuhat välttämättä tunnu tärkeiltä tai kiireellisiltä juuri tänään. Yritysten toiminnan nopea digitalisoituminen ja siirtyminen enenemissä määrin pilveen tuovat kuitenkin globaalin kybermaailman uhat jokaisen yrittäjän arkeen toimialaan katsomatta. Proaktiivinen toiminta ja pienetkin parannukset päivittäisessä tekemissä auttavat pienentämään kyberriskiä merkittävästi. Aina tämäkään ei riitä, jolloin kybervakuutus auttaa turvaamaan liiketoimintaasi.

Ohjelma: 

  • Kyberuhkien varjossa: Tilannekuva digitaalisen turvallisuuden saralla Leo Niemelä, tietoturvajohtaja, Lähitapiola -ryhmä
  • Kyberuhat yrittäjän arjessa: Koskeeko tämä minua ja miten tulisi suojautua? Eero Järvenpää, kehityspäällikkö kybervakuutukset, Lähitapiola -ryhmä
  • Tietoturvalainsäädäntö Tatu Hirvonen, asianajaja, Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu viimeistään pe 17.5. mennessä! Tapahtuma on maksuton. Tervetulleita ovat myös ei-jäsenet. Tapahtuman järjestää Pohjois-Karjalan Yrittäjät yhteistyössä Lähitapiola Idän kanssa. Lisätiedot ja ilmoittautumiseen liittyvät asiat: joonas.hiltunen(at)yrittajat.fi, p. 050 448 8468.

Ilmoittaudu tästä mukaan