Helsingin Yrittäjät
Kuvituskuva.
 • Etäkoulutus

Yrittäjän LinkedIn: Henkilöbrändi ja Social Selling

Verkossa, Helsinki
 • Helsingin Yrittäjät

Lämpimästi tervetuloa sosiaalisen median koulutukseen aiheella Yrittäjän LinkedIn: Henkilöbrändi ja Social Selling

Helsingin Yrittäjät järjestää Yrittäjän LinkedIn: Henkilöbrändi ja Social Selling -koulutuksen webinaarina ja se tarjotaan jäsenetuna Helsingin Yrittäjien jäsenille. Koulutuksessa käsitellään seuraavia aiheita:

 • LinkedIn yrittäjän myynnin työkaluna
  • LinkedIn-profiili kuntoon: Vakuuta yleisösi!
  • Sosiaalinen myynti (Social Selling) ja verkostoituminen
  • Yrittäjän henkilöbrändin rakentaminen (sisällöntuotanto)
  • Päättäjien tavoittaminen ja haku-toiminnon hyödyntäminen tehokkaasti

Koulutus on tarkoitettu yrittäjille, jotka haluavat kasvattaa omaa sosiaalisen median osaamista LinkedIn-kanavassa. Et tarvitse peruskoulutusta taustalle, mutta koulutuksesta saa parhaan hyödyn, kun omaa hyvät perustaidot kyseisessä kanavassa. Koulutuksesta jää tallenne osallistujien katsottavaksi neljän (4) viikon ajaksi tilaisuuden jälkeen.

Sanya Saarinen.

Kouluttaja: Sanya Saarinen, yrittäjä, Someleontti.fi

Sanya on monipuolinen sosiaalisen median osaaja ja yrittäjä. Hän toimii esimerkiksi somestrategina, digikouluttajana ja Somesoppa®-kouluttajana. Sanya auttaa yrityksiä löytämään oman tyylinsä viestiä sosiaalisen median kanavissa sekä mukauttamaan liiketoimintaansa digitalisoituvan maailmamme edellyttämiin raameihin.


Kenelle?

Tämä tapahtuma on tarkoitettu vain Helsingin Yrittäjien jäsenille. Liittymällä Yrittäjiin saat käyttöösi lukuisia muita vain jäsenille suunnattuja maksuttomia koulutuksia ja tapahtumia. Jäsenenä saat myös maksulliset koulutukset edullisemmin.

Liity yrittäjäjärjestöön: yrittajat.fi/liity


Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
 • Helsinki
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen päivää ennen tilaisuutta. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.