Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät

Yrittäjän sopimuskiertue: Mitä sitten jos?

  • Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät

Ennakointi on viisasta ja erityisen tärkeää yrittäjälle. Monesti yrittäjä painaa pitkää päivää ja työn touhussa kaiken maailman sopimukset unohtuvat. Liian usein lakiasioita ja erinäisiä sopimuksia aletaan miettiä vasta, kun jotakin yllättävää on jo tapahtunut.

Oletko sinä miettinyt, kuka hoitaa sinun tai yrityksesi asiat, jos sinä itse et siihen pysty?

Yrittäjän sopimuskiertueella käydään läpi edunvalvontavaltuutuksen ja testamentin merkitys yrittäjän näkökulmasta, yleisiä sopimusriskejä ja niihin varautumista, osakassopimusta sekä avio-oikeuteen liittyviä teemoja.

Asiantuntijoina kiertueella vuorottelevat asianajaja Valtteri Vuorenmaa Asianajotoimisto Fennosta sekä lakimies, OTM Juho Lehtimäki Lecklé Oy:stä.

Lisäksi kumppanimme LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa kertoo, mitkä ovat yrittäjän ja yrityksen kannalta tärkeimmät vakuutukset ikävän tilanteen sattuessa.

Tämän illan jälkeen tiedät, miten varautua pahimpaan – et varmaan keksi syytä, miksi jäisit täältä pois?

Tilaisuus on kaikille yrittäjille avoin ja maksuton. Tarjolla on pientä purtavaa.

Tilaisuus tarjoaa kiireiselle yrittäjälle napakan ja helpon tavan päästä kärryille, millä mallilla yrityksen ja yrittäjän sopimukset ja asiakirjat ovat sekä mitä voisi vielä tehdä, että elämän mukanaan tuomiin käänteisiin olisi varauduttu.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Kyrö Distillery, Oltermannintie 6, 61500 Isokyrö