Kaikille yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville avoin, maksuton tilaisuus Snellmanin päivänä 12. 5.2022
Kaikille yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville avoin, maksuton tilaisuus Snellmanin päivänä 12. 5.2022
  • Koulutukset ja seminaarit

Yrittäjän Talousilta

Raahe
  • Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Raahen Yrittäjät

Yrittäjän Talousilta kokoaa seutukunnan yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet talouden teemojen äärelle raahelaisten omaan olohuoneeseen, Praatiin. Illan ohjelma rakentuu yhteistyössä Rotio Oy:n, Raahentienoon Osuuspankin ja Raahen seudun kehityksen kanssa.

Ilmoittaudu vaikka saman tien! Kaikille yrittäjille ja yrittäjyyttä harkitseville avoin, maksuton tilaisuus järjestetään Snellmanin päivänä 12. toukokuuta kello 17.30–19.30.

Illan aikana taloushallinnon moniosaaja Eija Siponen Rotio Oy:n Raahen toimipisteestä kertoo yhtiömuotojen eroista, vakuutuksista ja ajankohtaan liittyvistä yrittäjälle tärkeistä teemoista. Veli-Matti Ollikainen ja Antti Ollakka Rotiolta ovat paikalla vastaamassa asiantuntijakysymyksiin mm. yritysjärjestelyihin liittyen.
Raahentienoon Osuuspankin Kalle Arvio, Harri Sipilä ja Laura Liikanen jakavat tietoa yritysrahoituksesta. Paikalla ovat myös Raahen seudun kehityksen Pasi Pitkänen ja Jussi Kemilä, joilta saat tietoa mm. tarjolla olevista yrityspalveluvaihtoehdoista.

Mukana olemme myös me, Raahen Yrittäjät! Tule juttusille ja kysymään esimerkiksi jäsenyyden hyödyistä ja paikallisyhdistyksen toiminnasta. Voit myös lähettää kauttamme terveisiä ja toiveita hallitukselle.

Tulossa on oiva tilaisuus haastaa talousalan ja yritysten kehittämisen ammattilaiset ja verkostoitua alueen muiden yrittäjien kanssa – merkitse kalenteriin!

Ilmoittaudu tästä mukaan