Pohjois-Karjalan Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit
  • Tapahtuma
  • Työpaja
  • Valmennus

Yrittäjän tiimi- ja työyhteisövalmennus: Työnantajabrändi

  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Hyvä yrittäjä! Tässä kaksiosaisessa tiimi- ja työyhteisövalmennuksessa opit, millainen työnantajakuvasi on ja miten kehität sitä niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Aika: Ma 20.5. klo 18–20: Ulkoinen työnantajamielikuva
Aika: Ma 27.5. klo 18–20: Sisäinen työnantajamielikuva
Paikka:
Olympia Lounge, Joensuun Tiedepuisto, rakennus 3B, 5. krs, Länsikatu 15, 80110 Joensuu

Ilmoittaudu tästä!

Kouluttajina toimivat Oivallus Tmi:n tiimi- ja työyhteisövalmentaja Niina Martikainen ja Peremmälle Oy:n HR-konsultti ja työnohjaaja Katja Kareinen. Kahden valmennuskerran aikana pureudutaan seuraaviin näkökulmiin:

  • Sisäinen työnantajamielikuva luo pohjan ulkoiselle työnantajamielikuvalle. Sisäinen työnantajamielikuva rakentuu arjessa, on itse asiassa rakentunut koko sen ajan, kun yritys on ollut olemassa. Ajatukset, teot ja sanat rakentavat sisäistä työnantajamielikuvaa herkeämättä. Mitä sinä ajattelet teistä? Ja tiedätkö mitä teistä ajatellaan?
  • Ulkoinen työnantajamielikuva heijastaa parhaimmillaan sisäisen työnantajamielikuvan yrityksen ulkopuolelle sellaisena kuin se on. Ulkoinen työnantajamielikuva nojaa todellisuuteen ja näyttää yrityksen potentiaalin. Mitkä ovat teidän vetovoimatekijät? Mikä erottaa teidät muista?

Tapahtuman järjestää Pohjois-Karjalan Yrittäjät yhteistyössä Oivallus Tmi Niina Martikaisen ja Peremmälle Oy:n kanssa. Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu viimeistään su 12.5. mennessä. Tapahtuma on maksuton jäsenille. Lisätiedot ja ilmoittautumiseen liittyvät asiat: joonas.hiltunen(at)yrittajat.fi, p. 050 448 8468.

Ilmoittaudu tästä mukaan