Sibbo Företagare-Sipoon Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit
  • Tapahtuma

Yrittäjäpäivät 8-9.9.2023

Sipoo
  • Sibbo Företagare-Sipoon Yrittäjät

Lämpimästi tervetuloa kaikki sipoolaiset ja muut lähialueen yrittäjät verkostoitumaan ja viihtymään yhteiseen seminaaripäivään perjantaina 8.9, jossa yhdeksi puhujaksi on vahvistettu Noora Fagerström ja toisena puhujana Olli Keskinen. Lauantaina 9.9. paikallisten yrittäjien palveluista pääsevät nauttimaan kaikki sipoolaiset, kun Juhlatalon valtaa messutunnelma ja koululaisten oma yritystapahtuma.

Sipoon kunta ja Sipoon Yrittäjät ry. – Sibbo Företagare rf. järjestävät yhteistyössä syyskuun alussa kaksipäiväisen tapahtuman, jonka tavoitteena on lisätä yrittäjien hyvinvointia sekä paikallisten asukkaiden yritystuntemusta.
Perjantaina 8.9 sipoolaiset yrittäjät pääsevät nauttimaan seminaarista, johon sisältyy muun muassa kiinnostavia puhujia, yritystreffejä, verkostoitumista, tietoiskuja ja työpajoja. Yhdeksi seminaarin puhujaksi on kiinnitetty Jungle Juice Barin perustaja, nykyinen kansanedustaja ja enkelisijoittaja Noora Fagerström. Seminaarin toinen puhuja on Olli Keskinen. Ollin tarinooiden punainen lanka, paremman työpäivän idea, on se että meidän tulisi tehdä yhä parempaa tulosta yhä vähemmällä vaivalla.
Lauantai puolestaan kokoaa yhteen paikalliset yrittäjät, käsityöläiset, koululaiset sekä muut ryhmät ja tekijät, kun he pääsevät esittelemään ja myymään omia palveluitaan ja tuotteitaan kiinnostuneille sipoolaisille. Messutunnelma ja hulina on taattu lauantain aikana! Lauantaina myös sipoolaiset koululaiset ja opiskelijat pääsevät esittelemään yleisölle omia yritysideoitaan niin sanotussa Pitchaus-kilpailussa.

Tapahtumien tarkoituksena on tarjota yrittäjille mahdollisuuksia verkostoitua,
kouluttautua sekä rentoutua ja viihtyä. Lisäksi lauantain ideana on tuoda sipoolaisia
yrityksiä kuntalaisille entistä paremmin tutuiksi. Koululaisten tapahtuma on myös osa paikallista yrityskasvatusta, jolla vahvistetaan nuorten innovatiivisuutta, yrittäjyystaitoja sekä esiintymistaitoja.

Yrittäjäpäivien ohjelma-aikataulu:

Perjantai 8.9
9.00 Aamukahvit
10.00 Luento 1, puhujana Noora Fagerström
11.00 Speed-dating Yritystreffit
12.00 Lounas
13.00 Luento 2, puhujana Olli Keskinen
14.00 Iltapäiväkahvit
15.00 Seminaaripäivä päättyy

18.00 Sipoon Yrittäjien järjestämä iltagaala jossa muun muassa palkitaan vuoden sipoolainen yrittäjä sekä vuoden sipoolainen yksinyrittäjä. Lue lisää iltagaalasta täältä.

Lauantai 9.9
10.00 Tapahtuma alkaa, näytteilleasettajat voivat saapua paikalle klo 9.00 alkaen
12.00-13.00 Koululaisten pitchaus-kilpailu
13.30 Pitchaus-kilpailun palkintojen jako
15.00 Tapahtuma päättyy

Ilmoittautumiset alla olevan lomakkeen kautta 1.9.2023 mennessä.

Maksuton
Vanha vesitorninmäki 1, 04130 Sipoo,
  • Sipoo