Yrittäjäperheiden kesäteatteri-ilta: Meidän Luokka

Liperi
  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Pidä kiirettä – koulun kello soi!

Tiina Markkasen kirjoittaman kantaesityksen MEIDÄN LUOKKA on itsenäinen jatko-osa kesän 2019 palkitulle LUOKKAKUVA näytelmälle.

Luokkalaiset ovat muuttaneet Korvenkylän Seniorikotiin. Siellä tanssitaan, pelataan korttia, selataan valokuva-albumeja; iloitaan ja otetaan rajusti yhteen. Kestääkö ystävyys? Kestääkö Paulan ja Martin rakkaus? Pysyykö Ossin korkki kiinni? Kuka on Carmen? Entä Taisto? Miksi Elisen posket punoittavat? Kuka voitti hiihtokilpailut? MEIDÄN LUOKKA on muusiikilla höystetty rakkaustarina yhdeksän luokkatoverin elämästä. Se naurattaa, koskettaa, itkettääkin. Olet sitten nuori tai vanha; Ihan niin kuin MEIDÄN LUOKAN porukka!

Käsikirjoitus Tiina Markkanen, ohjaus Kai Paavilainen, musiikki Laura Vuorjoki-Elo.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ja Lähitapiola Itä järjestävät jälleen yrittäjäperheiden suositun ja perinteisen kesäteatteri-illan! Kyseessä on ennakkonäytös, joka on räätälöity vain meille yrittäjäperheille! 


Pääsylippusi tähän tapahtumaan on voimassa oleva jäsenkorttisi. Näytelmässä on väliaika, jonka väliaikatarjoilu on omakustanteinen.

Lisätiedot ja ilmoittautumiseen liittyvät asiat Joonas Hiltuselta, sähköpostitse joonas.hiltunen@yrittajat.fi tai puh. 050 448 8468

Ilmoittaudu tästä mukaan