Pohjois-Karjalan Yrittäjät
  • Tapahtuma

Yrittäjäperheiden kesäteatteri-ilta: Vihainen Leski

  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ja Riveria järjestävät jälleen yrittäjäperheiden suositun ja perinteisen kesäteatteri-illan! Kyseessä on ennakkonäytös, joka on räätälöity vain meille yrittäjäperheille. Pääsylippusi tähän tapahtumaan on voimassa oleva jäsenkorttisi. Näytelmässä on väliaika, jonka väliaikatarjoilu on omakustanteinen.

Aika: Torstaina 27.6.2024 klo 19-
Paikka:
Kontiolahden Kanavateatteri, Jakokosken museokanava, Kesäteatterintie 17, 81230 Mönni

Ilmoittaudu tästä!

Kontiolahden Kanavateatterin 40-vuotisjuhlanäytelmä on Vihainen Leski, joka pohjautuu Minna Lindgrenin saman nimiseen kirjaan. Esityksen dramatisoi ja ohjaa aikoinaan teatteriuransa Kanavateatterilla aloittanut, Tero Sarkkinen.

Vihaisen Lesken päähenkilö on juuri leskeksi jäänyt Ullis, joka on omistanut elämänsä ensin järkevään avioliittoon, äitiyteen, rintasyövästä selviämiseen ja miehensä Ollin omaishoitajana toimimiseen aina Ollin kuolemaansa asti. Ikää on tullut ja oma elämä on jäänyt elämättä. Tästä asetelmasta lähtee villi ja mukaansa vetävä seikkailu, jossa Ullis lähtee kompuroiden opettelemaan, mitä hän itse tahtoo elämältä ja miten se tehdään.

Vihainen leski on Lindgrenin tyyliin villi, hauska ja terävä tarina ikääntymisestä ja elämästä. Tarkkana satiirikkona Lingdren tunnistaa hyvin kulttuurissamme olevan suhtautumisen eri ikäkausiin ja tunnistaa ikääntyvän sielunmaisemaa. Siksi se sopii vahvasti nyt keski-iän kohtaavalle Kontiolahden kanavateatterille, jonka kiskoilla kulkeva katsomo välillä iän myötä narskuu ja lonksuu. Vaikka teatterin pehmenneitä lautoja pitää välillä uusia ja maalata, niin silti se jaksaa edelleen bailata, kohdata uusia tarinoita ja piirtää kuvia ihmisten ja aikojen iloista ja suruista, nousuista ja laskuista sekä elää elämää!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaihin 20.6. mennessä. Lisätiedot ja ilmoittautumiseen liittyvät asiat Joonas Hiltuselta, sähköpostitse joonas.hiltunen@yrittajat.fi tai puh. 050 448 8468.

Ilmoittaudu tästä mukaan