Jyväskylän Yrittäjät
  • Tapahtuma

Kevätkauden päätösristeily 2023

  • Jyväskylän Yrittäjät

Tätä on odotettu – tervetuloa kevätkauden päätösristeilylle!

Nyt on jälleen SE aika – nimittäin yrittäjäristeilyn aika. M/S Rhea tarjoaa tutut puitteet risteilylle, joka kokoaa Jyväskylän, Jyvässeudun ja Korpilahden Yrittäjien sekä Keski-Suomen Yrittäjänaisten jäsenistön yhteen. Risteilyllä mukana myös Keski-Suomen Yrityskummit. Hyppää mukaan laineille – ota mukaan ystävä, puoliso tai vaikka yrittäjäkollega!

Illan esiintyjänä toimii huikea Pauli Hanhiniemi duo. Hanhiniemi on suomalainen muusikko, säveltäjä ja sanoittaja. Hän tuli tunnetuksi Kolmas Nainen -yhtyeen laulusolistina vuosina 1986–1994. Myöhemmin hän toimi yhtyeessä Pauli Hanhiniemen Perunateatteri (1994–2004) sekä kansanmusiikkia soittavassa yhtyeessä Hehkumo (2006–2009). Kolmas Nainen palasi tauolta vuonna 2009 ja julkaisi kymmenennen studioalbuminsa Linjassa lokakuussa. Hanhiniemi on tehnyt tekstejä myös muille yhtyeille ja artisteille. Hän sai Juha Vainio -sanoittajapalkinnon vuonna 2007.

Kuva: Veikko Pyykkö

Hanhiniemi-Rauhala MAD on Pauli Hanhiniemen ja Ville Rauhalan ”Melko akustinen duo”, joka soittaa poimintoja ensin mainitun lauluista Kolmannen naisen, Perunateatterin ja Hehkumonkin ohjelmistoista. Hanhiniemi-Rauhala MAD on esiintynyt muutaman vuoden ajan harvakseltaan ja ehkä siksi parivaljakon esiintymisessä on aistittavissa usein hilpeää seikkailuhenkeä. Akustisen kitaran ja kontrabasson yhteistyö kruunataan Melko Sointuvalla kaksiäänisellä laululla; ”Jätkillä on konsepti kunnossa!”

Aika: 15.6. klo 18:30-22:00
Paikka: M/S Rhea, Jyväskylän Lutakon satama. Satamakatu 8, 40100 Jyväskylä.

Klo 18:30 alkaen ilmoittautuminen (nimellä), saavuthan paikalle hyvissä ajoin
Klo 19 Risteily lähtee Jyväskylän Lutakon satamasta
Klo 20:45 Pauli Hanhiniemi duo
Klo 22 Risteily päättyy ja palaa satamaan

Hinta 59 €/hlö (alv. 0%). Sitovat ilmoittautumiset 8.6. mennessä. Lipun hinta pitää sisällään risteilyn, tervetulomaljan, Rhean kesäpöydän sekä 2 kaatoa viiniä (vaihtoehto olut, siideri, lonkero tai alkoholiton juoma).

Risteilyn yhteistyökumppaneina toimivat LähiTapiola, Säästöpankki Optia ja 360 Palvelut Oy.

saastopankki.fi/optia-yrityksille 
saastopankki.fi/jyvaskyla
www.lahitapiola.fi/keski-suomi
www.360palvelut.fi

Mukana myös:

Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Kirsi Pitkänen
+358503387705
jyvaskylan@yrittajat.fi