Orimattilan Yrittäjät
  • Tapahtuma

Yrittäjien helmikuun aamukahvit

Orimattila
  • Orimattilan Yrittäjät

Seuraavat yrittäjien aamukahvit tarjoillaan keskiviikkona 1.2.2023 klo klo 8:00 – 9:00 Ferroplan Oy: n tiloissa  (Takojantie 4 16300 Orimattila)

Tervetuloa aamukahville ja yrityskäynnille, jossa hallituksen puheenjohtaja Minna Patosalmi kertoo Ferroplanin hallitustyön kehittämisestä ja tutustutaan Ferroplanin toimintaan, erityisesti pienlämpövoimalaan.

Hämeen Hallituspartnereiden toiminnanjohtaja kertoo Hallituksen vauhtiin- hankkeesta, joka tarjoaa yrityksille maksuttoman hallituskonsultaation.

Voit lukea tästä lisää täältä.

Tilaisuuteen ovat kutsuttuina Hämeen Hallituspartnerit ja Orimattilan yrittäjät, mukana on myös Orimattilan kaupungin edustajia.

Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus jäädä vaihtamaan ajatuksia klo 10.00 saakka. Ilmoittauduthan viimeistään tiistaina 31.1.2023 email: hame@hallituspartnerit.fi.

Vieraspaikkoja on pääoven vieressä merkityillä paikoilla muutama, mutta jos katolta näyttää tulevan lunta alas, ei kannata tähän autoaan jättää.  Näin ollen Takojantien varteen voi jättää autot Ferroplanin tehtaan suuntaisesti.

Nähdään Ferroplanilla! Tervetuloa mukaan!

Hinta
Maksuton
Paikka
Takojantie 4, Orimattila ,
  • Orimattila