Yrittäjien kesäteatteritapahtuma: ROCK´N ROLLATORS

  • Kuopion Yrittäjät

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN ON PÄÄTTYNYT!

Tervetuloa Rauhalahti Teatterin kesän 2022 ensi-iltaan 30.6. klo 18. Teatteritapahtumassamme perinteiseen tapaan kuulemme Ismo Apellin kurkistuksen kulisseihin ennen klo 19 alkavaa näytöstä. Väliajalla juodaan pullakahvit.

Ilmoittaudu mukaan teatteritapahtumaan 16.6. mennessä – paikkoja on rajattu määrä!

Lipun hinta 39,00 euroa sisältää alkujuoman, kurkistuksen kulisseihin, teatterinäytöksen sekä pullakahvit väliajalla.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova, mutta osallistumisen pystyy perumaan viimeistään 15.6.

********

Ratkiriemukas mutta koskettava tarina perustuu tositapahtumiin, joiden keskipisteessä on yksityinen vanhainkoti Virkeä ja sen asukkaat. Arjen menon ja juhannusviikonlopun suunnittelu saa yllättävän käänteen, kun selviää, että vanhainkoti on ehkä ajautumassa pörssiyhtiön hampaisiin ja joutuu taloudellisten leikkausten kohteeksi. Kun kamelin selkä napsahtaa tämä Hopeinen joukko nousee vanhainkotikapinaan. He karkaavat hoitolasta ja valtaavat vielä kerran legendaarisen Lapinlahden HONKAHARJUN, joka on heille savolaisen tanssimusiikin, rokin ja punkin mekka. Matkan varrella Virkeän vanhukset toteuttavat omat one more time- haaveensa, jotka on ”vanhuksilta kielletty”. Lavalle nousee kahdeksan henkinen rock-bändi joka takaa aidot Sleepy Sleepers kiksit.

Tämä uuden kotimaisen musiikkikomedian kantaesityksen ovat kirjoittaneet yhteistyössä Toni Wahlström & Ismo Apell. Päärooleissa nähdään huikea joukko: Sakari Kuosmanen, Tuija Piepponen, Heidi Herala, Ilkka A. Jokinen sekä Ilkka Pentti.

Hinta
39,00
Paikka
Rauhankatu 3