Varsinais-Suomen Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit
  • Tapahtuma

Seminaari: Yrittäjän kyberturvallisuus

Turku
  • Varsinais-Suomen Yrittäjät

Oletko pohtinut, miten maailmantilanne ja erilaiset kyberuhat vaikuttavat omaan yritystoimintaasi? Mitä voit tehdä, jotta yritystoiminta voisi jatkua mahdollisimman sujuvasti hiukan turbulentissakin maailmassa? Asiantuntijat vastaavat näihin kysymyksiin Yrittäjien kyberturvallisuusseminaarissa ke 14.12.2022.

Mitä? Seminaari: Yrittäjän kyberturvallisuus
Missä? Heikkilän luokkatalon audiotoriossa Turussa
Milloin? ke 14.12. klo 17

Tilaisuuden tavoitteena on vahvistaa pienten yritysten tietämystä ajankohtaisista kyber- ja turvallisuusuhista ja niiltä suojautumisesta. Aiheisiin syvennytään mielenkiintoisten asiantuntijaluentojen ja keskustelun myötä.

Kenelle?
Mukaan ovat tervetulleita kaikki varsinaissuomalaiset yrittäjät ja yritysten edustajat. Osallistuminen ei edellytä esitietoja tai -taitoja tietotekniikan, turvallisuuden tai maanpuolustuksen osalta.

Ohjelma
16.30 – 17 Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu
17.00 Tervetulosanat ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) esittely, Hanna Munter, toimitusjohtaja, Varsinais-Suomen Yrittäjät
17.15 Asiantuntijaluennot
– Puolustusvoimat/Lounais-Suomen aluetoimisto: aluetoimiston päällikkö, everstiluutnantti Petteri Iitti
– Lounais-Suomen Poliisi: rikosylikonstaapeli Jami Toivonen
– Kyberturvallisuuskeskus: tietoturva-asiantuntija Julia Fomin
– Aluehallintovirasto: pelastusylitarkastaja Unto Usvasalo
– Kuntaliitto: asiantuntija Jani Voutilainen
19.30 Loppukeskustelu
20 Seminaari päättyy

Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille noin viikkoa ennen tilaisuutta.

Hinta?
Yrittäjäyhdistysten jäseniltä 10€/hlö, muille 20€/hlö. Ilmoittautuminen on sitova ja viimeinen ilmoittautumishetki on 11.12. klo 23.59. Lasku osallistumisesta lähetetään tilaisuuden jälkeen MPK:n puolesta.

Lisätietoja:
Seminaarin järjestävät yhdessä Maanpuolustuskoulutusyhdistys (MPK) Lounais-Suomen Maanpuolustuspiiristä sekä Varsinais-Suomen Yrittäjät. Ilmoittautumiset ottaa vastaan ja osallistumiset laskuttaa MPK.

Kurssinjohtaja Ville Mattila, ville@mattila.fi, valmiuspäällikkö Tino Puhakka, tino.puhakka@mpk.fi/050 3744 399 sekä Varsinais-Suomen Yrittäjien tapahtumakoordinaattori Niina Pekkala, niina.pekkala@yrittajat.fi/040 7364 205.

Ilmoittaudu tästä mukaan