Pohjois-Karjalan Yrittäjät

🔫 Yrittäjien Megazone -ilta! 🔫

  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Nyt lähdetään yrittäjäporukalla kokeilemaan Laser tagia eli laserhippaa eli lasertaistelua eli lasersotaa eli armotonta tykitystä! Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät ja tuore Megazone Joensuu järjestävät meille huikean illan lasereiden ja pyssyjen parissa. Tule sinäkin pitämään hauskaa ja fiilistelemään futuristiseen ympäristöön!

SIIS MITÄ? Laserpelejä yrittäjäporukalla!
SIIS MISSÄ? Megazone Joensuu, Sortavalankatu 2, 80100 Joensuu
SIIS MILLOIN? Lauantaina 1.4. klo 18-20 (tulethan paikalle 15 min ennen pelin alkua)

Tämä hauska, futuristinen ja supersuosittu sisällä pelattava laserpeli ei juuri esittelyitä kaipaa. Se sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille seikkailunhaluisille!

Megazonessa pelaajat varustetaan peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Ennen peliä pelaajat opastetaan ja käydään säännöt läpi. Pukeudu rentoihin vaatteisiin ja t-paitaan. Tumma vaatetus auttaa suojautumisessa. Kengiksi sopivat lenkkarit tai vastaavat matalapohjaiset vapaa-ajan kengät. Ilman kenkiä ei saa pelata.

Pelit alkavat puolen tunnin välein aina tasalta ja puolelta. Tule paikalle hyvissä ajoin, noin 15 min. ennen pelivuorosi alkua. Ennen peliä hoidetaan peliin ohjeistaminen sekä joukkueiden jako.

Lue lisää Megazonesta: https://megazone.fi/joensuu/info/tietoa-tulijalle/

Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä. Tapahtuma on maksuton. Tarjoamme alkoholipitoiset ja alkoholittomat virvokkeet osallistujille. Lisätiedot p. 050 448 8468 tai joonas.hiltunen@yrittajat.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Nuorten Yrittäjien jengin meininkeihin! <3

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Maksuton