• Vapaa-aika ja juhlat

Yrittäjien Pizzasupping: Suppailua, Wakeboardingia, Fatbikeilyä ja pizzaa

  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Tervetuloa ilmoittautumaan Yrittäjien Pizzasuppin’ -tapahtumaan!

Miksi sup-lautailen, wakeboardailen, fatbikeilen ja syön pizzaa? Tietysti koska olen yrittäjä! Tule Nuorten Yrittäjien mukaan 26.8., kun otamme haltuumme Joensuun UUSIMMAN vesi-menomestan Laiturin! 

SIIS MITÄ? Sup-lautailua, Wakeboardingia, Fatbikeilyä ja tietysti pizzaa hyvällä, yritteliäällä porukalla!SIIS MISSÄ? Vesiurheilukeskus Laituri sekä Pub-Pizzeria Gaude
SIIS MILLOIN? Perjantaina 26.8. Klo 18–21 

Tässä yrittäjien tapahtumassa saat seilailla sup-laudalla kuin mursu Haminassa, kunhan et vahingossa mene rysään. 🤭 Tai kuvittele upeat Australian aallot ja anna Wakeboardin kaapelin viedä! Jos et halua kastella kaunista turkkiasi, voit myös hypätä Fatbiken selkään ja lähteä ohjatulle ajelulle! Tämän erittäin rennon session jälkeen haukataan pannupizzaa Joensuun vanhimmassa (ja jos allekirjoittaneelta kysytään, ehdottomasti Pohjois-Karjalan parhaimmassa) Pub-Pizzeria Gaudessa.


Tapahtuma on maksuton ja tervetulleita ovat kaikki yrittäjät ikään katsomatta. Huom! Mukaan pääsee 20 nopeinta. Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät tarjoavat osallistumisen lajeihin sekä vapaavalintaiset pannupizzat osallistuville. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, mihin lajiin osallistut. 

Mitä vielä ootat?! Ilmottaudu!! 😊🐬🍕🍕 

Ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa ota yhteyttä: joonas.hiltunen@yrittajat.fi, p. 050 448 8468. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan Nuorten Yrittäjien jengin meininkeihin! <3

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Länsikatu 3, Länsikatu 18