Pohjois-Karjalan Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit
  • Tapahtuma
  • Valmennus

Yrittäjien Tekoälytyökalut: Tämä pitää tietää vuonna 2024!

  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Yrittäjä – älä jää jälkeen tekoälyn rynnistyksestä markkinoille. Tervetuloa maksuttomaan iltatapahtumaan kuulemaan, mitä sinun tulee tietää tekoälytyökaluista sekä kuinka voit hyödyntää niitä vuonna 2024!

Aika: Tiistaina 27.2.2024 klo 18.00-20.00
Paikka: Kerubin sali, Ravintola Kerubi, Siltakatu 1, 80100 Joensuu

Ilmoittaudu tästä!

Tietotyötä helpottavat ja nopeuttavat tekoälysovellukset, kuten ChatGPT ovat yleistyneet viimeisen vuoden aikana vauhdilla. Mihin tekoälysovellukset kykenevät tällä hetkellä, ja mitä kaikkea yrittäjät pystyvät niillä tekemään tänään ja lähitulevaisuudessa? Mitä työkaluja kannattaisi vähintäänkin kokeilla ja miten niiden kanssa pääsee liikkeelle?

Vastauksia tuo markkinointialan yrittäjä Joona Kotilainen Tovari Oy:stä. Joona on työssään (ja vapaa-ajalla) tiiviisti seurannut tekoälysovellusten kehitystä ja ottanut testaukseen useita kymmeniä sovelluksia teksti-, kuva-, video- ja koodituotantoon viimeisen viiden vuoden ajan. Joona lupaa esittää asian ymmärrettävästi ja siten, että tekoälyyn perehtymättömälle jää tunnin koulutuksesta käsitys näiden teknologioiden nykytilasta.

Huom! Jaamme yhteistyökumppani Elisalle osallistujien tiedot. Tarjolla tapahtumassa sämpylät, kahvia ja teetä. Tarjoiluiden vuoksi ilmoittaudu ennakkoon 22.2.2024 mennessä. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Elisa Oyj ja Pohjois-Karjalan Yrittäjät. Tapahtuma on maksuton.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Kerubin sali, Ravintola Kerubi, Siltakatu 1, 80100 Joensuu