Helsingin Yrittäjät - Lounais-Helsinki
  • Tapahtuma

Yrittäjien verkostoitumis- ja tastingtilaisuus

Helsinki
  • Helsingin Yrittäjät - Etelä-Helsinki
  • Helsingin Yrittäjät - Itä-Helsinki
  • Helsingin Yrittäjät - Keski-Helsinki
  • Helsingin Yrittäjät - Lounais-Helsinki

Tervetuloa jälleen viettämään vapaamuotoista ja rentoa verkostoitumishetkeä yhdessä muiden yrittäjien kanssa sekä samalla tutustumaan viskeihin. Tilaisuuden järjestää Lounais-Helsingin Yrittäjät.

Tapaamme 19.4. klo 18 Olutravintola Barley&Baitin tiloissa, osoitteessa Välimerenkatu 20. Barley&Bait ravintolassa on tarjolla laaja valikoima trendikkäitä pienpanimo-oluita, laadukkaita viinejä ja cocktaileja. Barley&Bait valittiin Suomen parhaaksi viskiravintolaksi vuonna 2022.

Barley&Bait -ravintolassa pidettävässä verkostoitumistapahtumassa on perinteistä poiketen ohjelmaa ja meille onkin varattuna viskien maistatus ja esittely. Maistatuksen teemana on ”Matka maailman ympäri”, joka sisältää kuuden eri maan erilaiset viskit. Tämä on Barley & Bait -ravintolan suosituin ja eniten viskimaailmaa avaava maistelukokemus.

Paikkoja maistatukseen on rajoitetusti,  joten ilmoittaudu ja varaa näin paikkasi ajoissa. Maistatuksen jälkeen voit jatkaa verkostoitumista ja vapaata keskustelua oman aikataulusi mukaisesti.

Maistatuksen hinnan omaosuus on 35 euroa/osallistuja, paikallisyhdistys kustantaa loppuosan. Mikäli et pääse tapahtumaan, muista perua osallistumisesi ajoissa, sillä peruuttamattomasta paikan varauksesta laskutamme 35 euroa no-show maksuna.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja

Kirsi Kankaanpää_kuva Niina Stolt

Kirsi Kankaanpää

Puheenjohtaja I Lounais-Helsingin Yrittäjät
Energiaa Arkeen Oy
Ilmoittaudu tästä mukaan