Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Helsingin Yrittäjät - Lounais-Helsinki
  • Tapahtuma

Yrittäjien verkostoitumistilaisuus 16.2.

Helsinki
  • Helsingin Yrittäjät - Lounais-Helsinki

Tervetuloa verkostoitumaan Lounais-Helsingin Yrittäjien järjestämään tilaisuuteen 16.2. klo 17, paikkana Jätkäsaaren Hotelli AX!

Lounais-Helsingin Yrittäjät järjestää joka kuukausi vapaamuotoisen ja omakustanteisen verkostoitumistilaisuuden. Seuraavat yhteiset verkostoitumistilaisuudet 16.2. jälkeen ovat torstaina 2.3. ja 13.4. klo 17-19. Tarkista paikka aina ko. tapahtumasta.

Paikkana kevään ensimmäisessä verkostoitumistapaamisessamme torstaina 16.2. on Jätkäsaaressa sijaitseva taidehotelli AX. Osoite on Välimerenkatu 18. Meille on varattu kantapöytä (pääovista sisään tullessa heti oikealla). Voit tulla paikalle silloin kun sinulle sopii ja halutessasi voit viihtyä saa pidempäänkin.

Hotelli AX:issa on esillä mielenkiintoista taidetta. Sielä löytyy hieno drinkkibaari, saatavilla myös ruokaa ja taiteilijapöytä, jossa voi itse luoda omaa taidetta jos siltä tuntuu. Hotellille on helppo tulla raitiovaunuilla 9 ja 7 ja metrokin on lähellä sekä autopaikkojakin löytyy lähistöltä. Verkostoitumistailaisuudessa hotelli AX:n edustaja kertoo hotellin tarinan ja esittelee meille Jätkäsaaren uuden taidehotellin tiloja. 

Verkostoitumistilaisuudessa on läsnä aina joku Helsingin Yrittäjien Lounais-Helsingin paikallisyhdistyksen hallituksen jäsenistä ja puheenaiheet muotoutuvat paikalla olijoiden toiveiden mukaisesti. Meiltä on monesti pyydetty tilaisuutta, missä voi vain tavata muita yrittäjiä ja keskustella lasin tai vaikka kahvikupin äärellä, ilman varsinaista pönötys-ohjelmaa. Tämä on nyt juuri sitä. Tule mukaan, olet lämpimästi tervetullut.

Nämä verkostoitumistilaisuudet ovat ensisijaisesti tarkoitettu Lounais-Helsingin yrittäjien jäsenille, mutta toki kaikki muutkin ovat tervetulleita. Lounais-Helsingin yrittäjien alueeseen kuuluu Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Hietalahti, osa Etu-Töölöstä, Lehtisaari ja Kuusisaari eli postinumeroalueet 00180, 00200-00220, 00250 ja 00340.

Lisätiedot:

Ulla Leppäkoski-Juvonen

Lounais-Helsingin paikallisyhdistys – varapuheenjohtaja, tapahtumavastaava

+358 40 5561260

nailstation@hotmail.com

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton