Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät

Yrittäjien viihdeilta: Portion Boys + Yrittäjien VIP-etkot

  • Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät

Viihteellinen kokoillan show luvassa Ooppera-areenalla! Ennen virallisen ohjelman alkua Yrittäjien VIP-etkoilla päästään kutkuttelemaan makuhermoja Ilmajoen Makkaramestarien loihtimalla buffetilla ja tapaamaan yrittäjätuttuja! 

Poptaivaan bileyhtye Portion Boys viihdyttää yleisöä Ooppera-areenalla. Hauskanpitoa, hulluttelevaa meininkiä ja vauhtia ei tästä illasta tule puuttumaan. Energinen tunnelma ja suoratoistopalveluiden soitetuimmat hitit raikaavat kesäillassa. Yhtye teki läpimurtonsa vuonna 2021 Matin ja Tepon Vauhti kiihtyy -hitillä ja sijoittui 2023 Uuden Musiikin Kilpailussa toiseksi kappaleellaan Samaa taivasta katsotaan.

Viihdeillan aloittaa Ooppera-areenalla rohkeiden, liukuhihnamuotteihin mahtumattomien laulajien yhtye ÄMMÄT! Laulut kertovat tarinoita nykypäivän naisten elämästä kaikkine sävyineen. ÄMMÄT! herättää tunteita, pitää hauskaa ja valloittaa kuulijat itseironisella ja energisellä esiintymisellään.

Viihdeillan päättää Maijan teltalla pohjalaismuusikko Juhana Haukkala. Hänen menestyneimpiin kappaleisiinsa lukeutuvat 1,3 miljoona striimiä Spotifyssa kerännyt Pillipiipari sekä Markkina-arvo, jonka kuuntelukerrat lähentelevät miljoonaa. Uusin single Villi Pohjanmaa edustaa tuotannon rempseää ja lennokkaampaa puolta. Juhana Haukkala tarjoilee viihdyttävää ja iloista meinikiä illan päätteeksi.

Tulkaa viihtymään vaikka koko työporukalla!

Buffetissa tarjolla: Salaattipöydässä vihersalaattia L,G,M, oliivit ja marinoitu punasipuli L,G,M ja coleslaw- kaalisalaatti L,G,M. Pääruoaksi mehevän ylikypsää kevyesti tammisavustettua glaseerattua possua L,G,M, meheväksi haudutettua broileria talon tapaan L,G,M, kermaperunaa L,G, pippurikastike L,G ja kylmä grillikastike L,G, ja hunajaisia juureksia L,G,M (erikseen pyydettynä kasvisruokavaihtoehtona talon seitania tomaattikastikkeessa L,M).

Viihde-ilta + Yrittäjien VIP-etkot ruokailuineen jäsenille 49 euroa/aikuinen ja 29 euroa/alle 14-vuotiaat
Ilkantie 13, 60800 Ilmajoki