Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Lapin Yrittäjät

Yritykselleni sopivat somekanavat

Verkossa
  • Lapin Yrittäjät

Yrityksen läsnäolo sosiaalisessa mediassa kasvattaa myyntiä, yrityksen tunnettuutta ja vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Kuinka valita yritykselle sopivat sosiaalisen median kanavat?

Tehokas puolituntinen tarjoaa vinkkejä sosiaalisen median kohderyhmistä ja siitä, miten yrittäjä voi valita yritykselleen tarpeelliset somekanavat. Käsittelemme erityisesti Instagramia, Facebookia, Youtubea, Tiktokia ja Linkediniä.

Koulutus on kaikille avoin, osallistujille maksuton ja järjestetään Teamsin kautta.

Koulutus on osa Lapin Yrittäjien Digivalmennusten sarjaa. Digivalmennuksissa tuotetaan matalan kynnyksen digikoulutusta yrittäjille, jotka kokevat tarvitsevansa apua tai vasta aloittelevat digitaalisten työkalujen käyttöä. Tilaisuudet ovat keskustelevia ja neuvojen kysyminen on toivottavaa. Tervetuloa kehittämään liiketoimintaasi!

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.